Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevinně vyhlížející dívka, která si nechává říká Marie, je ve skutečnosti upírkou tajně přežívající v Pittsburghu. Vše se však zkomplikuje, když začne svůj věčný hlad tišit na místních italských mafiánech. Setkává se s férovým policistou, jenž je po několika letech tajného infiltrování mezi gangstery prozrazen. Italská mafie si ani jeden z těchto útoků na svou organizaci nechce nechat líbit... Režisér slavného AMERICKÉHO VLKODLAKA V LONDÝNĚ představuje v tomto snímku svůj černohumorný pohled na další oblíbené hororové monstrum. (Nin)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Stejně jako ve filmu Americký vlkodlak v Londýně (1981) je i v tomto snímku zmíněn Landisův neexistující a nikdy nezpracovaný film See You Next Wednesday. (Lorge)
  • Ve filmu je mnoho cameí. Legenda speciálních krvavých efektů a masek Tom Savini se objeví jako fotící novinář, který jen tak tak ujede naštvaným mafiánům. Slavný hororový režisér Dario Argento hraje zdravotníka, který se v sanitce stará o mafiánského právníka. O něco významnější roli mají režiséři Sam Raimi, který se objevil jako řezník v restauraci, a Frank Oz, jenž ztvárnil patologa. (Nin)
  • Zahraniční distributoři změnili název filmu na ''A French Vampire in America'', aniž by se o tom zmínili režisérovi. (ČSFD)

Reklama

Reklama