Reklama

Reklama

Rozbitý robot Ron

  • USA Ron's Gone Wrong (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Animovaný snímek Rozbitý robot Ron vypráví příběh trochu osamělého dvanáctiletého sedmáka Barneyho a Rona, jeho nového chodícího, mluvícího a zcela digitálního přítele, který má být, alespoň podle reklamy, „nejlepší kamarád robot“. Avšak roztomilý robot Ron není úplně v pořádku a zdá se, že je rozbitý. Na pozadí doby svázané sociálními sítěmi a prodchnuté digitálními vztahy chlapec a robot prožívají nevšední a laskavé dobrodružství, během kterého zjišťují, že pravé přátelství netkví v dokonalosti. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (81)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení. 3/4 filmu naprosto excelentní, poměrně slabší start a dalo se předpovídat, co se stane, ale skrývalo to i mnoho pěkných okamžiků. Bavil jsem se, měl jsem za to, že to bude další tuctovka. Zvrat však přišel asi 20 minut před koncem filmu (pozn. v nemocnici), kde vše přestalo dávat smysl a změnilo se to jen v akční tuctovku o ničem. Až pak posledních 5 minut zas dobrých. Je to jako kdyby měl ten film končit onou nemocnicí, ale někdo řekl NE, MÁLO AKCE, BUDEM PORAČOVAT a na sílu přidali ještě 15 minut naprosto zbytečného obsahu... Kdyby to skončilo tam, resp s nějakým dobrým rozuzlením, dám tomu možná i 5*. (Samozřejmě je to mířené pro menší publikum, nejsou tam žádná komplikovaná témata). ALE právě tím, jak neskutečně pohnojili ten konec, měl jsem sto chutí tomu dát i 3*... Když si všam vzpomenu, jak jsem se v průběhu bavil a vlastně ani ten konec nebyl špatný, dám tomu rozumých... B-b-B-boT? 75 % ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Podívá-li se člověk na základní příběhovou kostru filmu a konstelaci postav, nenabízí Rozbitý robot Ron nic nového, nicméně ona "kostra" je obalena v líbivém a nadmíru aktuálním obalu, který z filmu činí trefnou a humornou záležitost. Během stominutové stopáže jsem se neskutečně bavil, zároveň jsem se ale nechal i dojmout. Poučná linie poukazující na nebezpečnou závislost na technologiích, jdoucí ruku v ruce s rostoucí komunikační propastí, mě rovněž nenechala chladným. O největší porci zábavy se vedle "defektního" Rona postaraly samozřejmě babča Donka s kozou Martinou, které mi solidně procvičily bránici. Milá a nenásilná prezentace všech možných úskalí v rámci generace Z. ()

Reklama

Martinius 

všechny recenze uživatele

zo zaciatku som si myslel - WTF? dalsi gycovy animak velebiaci tik-tokom deformovanu spolocnost deti? a ono sa z toho vyklul pravy opak. v mnohych okamihoch podsuva film subtilny humor, ktory skor pochopia dospeli. hovori z duse a demaskuje spolocnost nasich potomkoch zavislych na socialnych sietach a fiktivnych priatelstvach. posobi to osviezujuco uvedomelo (pozor, nie "woke") a ziskava sympatie pripomenutim sci-fi klasiky a niekdajsich velkolepych tem fantastiky: do akej miery moze robot ozit a vytvorit si vlastnu osobnost. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející, ale zároveň ničím nevyčnívající animák s moderním vizuálem, ale na to, s jakou látkou tvůrci pracují, z ní mohli vytěžit více. Zasmál jsem se mnohokrát, ale žádný velký výbuch smíchu jsem nedostal, stejně tak příběhově jde jen o klasickou kostru bez výraznějších odboček, lepších postav nebo prostě něčeho navíc. Průměrná pohádka. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tahle story má hloubku! Pro děti a mladistvý je poučná, pro nás dospěláky možná i dojemná. Každopádně má napříč všema generacema jeden společnej jmenovatel a to jest "zábava"! Krásnej příklad toho, jak v něčem rozbitým, špatným a do společnosti se nehodícím, můžeš objevit tu krásu, porozumění a především lásku! Moc hezkej animák a hlavně u nás doma nyní hrozně populární a denně promítanej! "Absolonééééé" 90% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Debutový počin štúdia Locksmith Animation. (belinko)
  • Filip Vlastník, dabér hlavní postavy Barneyho v českém znění, uvedl: „Pro mě to bylo jiný, protože ten Barney, ta hlavní postava, tak on má astma, takže vždycky, když třeba dlouho běhal nebo se smál, tak sýpal.“ (Vitox)

Reklama

Reklama