Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ču Fu Lung (Donnie Yen) je horlivý policista s vymakanou postavou, který se své práci věnuje na 150 % a nikdy si nenechá ujít příležitost bít se za bezpečí nevinných. Jeho přítelkyně Kche Er (Niki Chow) to roky snáší, ale trpělivost jí dojde, když se Lung místo svatebního focení pustí za bankovními lupiči, a rozejde se s ním. Lunga navíc v práci přeloží do skladu důkazů, kde jen sedí, jí nezdravé jídlo a tloustne a tloustne. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Za mňa skôr sklamanie. Dostal som priemernú komédiu s bláznivým humorom premenlivej kvality. Prdiace vtipy ma fakt neberú. Ale nájdu sa tu aj vydarené scény. Napríklad paródia mojej srdcovky Sha Po Lang alebo to jak nakoniec dopadol ten policajt s parochňou. Najväčším záporom je romantická línia. Vďaka tomu, že tá Donnieho priateľka je panovačná blbá mrcha a Donnie jej neustále ustupuje, tak som jej prial len to najhoršie a vôbec som si neželal, aby skončili spolu. Naviac je táto romantika zdvojená prakticky rovnakým párom v ktorom je za tučka Wong Jing. To, že je Donnie vyžratý nemá pre film príliš význam a prakticky to je zbytočné. Najväčším kladom filmu sú bitky. Je ich tu fakt veľa a aj keď sú predrátované a Donnie s vypchatým pupkom poskakuje svižnejšie a vyššie ako za mlada, tak sú choreograficky nápadité, dynamické a poriadne kontaktné. Niektoré chvaty som si pustil aj viackrát. Snáď len finálna bitka na veži do ktorej sa zapojil aj vrtuľník, bolo už príliš preplácané jak z videohry a mal som chuť ju pretočiť. Celkovo to je mierne nadpriemerná komédia s dobrými bitkami v Jackie Chanovskom štýle. Z cameo výstupov ma potešil veterán Anthony Chan ako inšpektor, ktorého Donnie takmer prizabije na aute. 6/10. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

To je tak nehorázně praštěná volovina, až je to zábavně skvělý! Prostě obtloustlý majstr Donnie zajede do Japonska, kde se střetne s legendární Yakuzou... co více k tomu dodat? Jedná se asi o nejvíce ujetý film Donnieho Yena, který jsem kdy viděl a v tomto snímku to zandal úplně na pána a musím říct, že to byla opravdu jízda. Příběh je možná natvrdlejší než v podobných Jackieho filmech, které frčely před 30 lety, ale nabízí též super vtipné momenty a naprosto výbornou choreografii, a kombinace té akce a komedie je něco, co mě rozhodně zabaví! Je jasné, že některé CGI momenty jsou profláklé nebo za to může low budget, ale to v takové ujeťárně nevadí. Občas zahrála i skvělá hudba. Nic velkého, nic epického, ale je to sranda. Mé hodnocení: 6.5/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hongkong roku 2020! Příliš jsem tomu nedával velké naděje, ale je to jízda! Donnie Yen je ze začátku ještě štíhlý a fight v dodávce za jízdy je opravdu parádní. Obával jsem se, že jakmile nabere asi 120 kilo, tak to ubere i na akčních scénách, ale překvapivě tam předvádí takové akrobatické kousky, jaké jsem u něj ještě neviděl, což mi občas vyznívalo vtipně, ale zvykl jsem si . Děj je poměrně obyčejný, ale líbila se mi romantická linie, skvělý je záporák! ( Svými ostrými kopy mi připomínal Max Zhanga ze SPL2!) a akce je dost a je velmi inovativní ( kamera, ozvučení, choreografie, střídaní neobvyklých lokací) úplně jiný level, než jsem od HK zvyklý a při finále jsem vlastně zapomněl i dýchat. Donnie je záruka v každé poloze. Příběh***, Akce*****, Humor***, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 8/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Donnie tentokrát bojuje nejen s jakuzou, ale i láskou a kily navíc. Myslela jsem si, že půjde o průměrnou, nenáročnou, ulítlou komedii, kterých v posledních letech vzniká v Číně/HK spoustu, takže to, co se mi dostalo, je hodně velký překvapení. Nečekala jsem, kam až to Donnie vytáhne. Přišlo mi, že si roli tlouštíka vyloženě užívá. Jeho grimasy, úsměvy, pohledy a gesta nemají chybu. Humor je povedený, nenásilný, některý scénky jsem si musela pustit víckrát. Akční scény jsou svižný, nápaditý, některý si taky zasloužily opáčko, a Donnie i s vycpávkami skáče jako gumídek. Potěšila i menší role Naoto Takenaky, který perlil nejen slovy a tvůrci mu nemohli vybrat lepší konec i s následnou poznámkou. Nemůžu se zbavit pocitu, že jsem ho už v podobné roli viděla. Plus mají lokace, hudba, zajímavé a vtipné bylo začlenění záběrů z Donnieho starších filmů. Přeloženo. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Tlustý Donnie Yen? To může být vtipná kung-fu mela. Bohužel není a film jsem po cigánsku přetáčel pouze na bitky, které jsou jako vždy u Donnieho alespoň zárukou vytříbené noblesy. Čínský/asijský "humor" mi nikdy moc nešel a když už to musí být, tak v podobě Jackie Chana o kterého se tu Donnie Yen pokouší. Chápu, že po všech těch Ip Manech potřeboval změnu, ale tohle je film ryze pro asijskou klientelu a nebo pro ČSFD pubertální otaku. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za designem akce stojí Donnie Yen Action Team. (Rominator)

Reklama

Reklama