Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (360)

BoPo 

všechny recenze uživatele

V posledných rokoch populárna zápletka, v rámci ktorej príde k nevysvetlenému strateniu ženy, je tu rozohraná na nevážnu strunu. Blake Lively dodáva všetko, čo poteší fanynky Sexu v městě. Anna Kendrick zacielila na fanynky filmov typu Protivný sprostý holky, ktoré sú vo fázi, že do 5 rokov chcú rodinu. Uznávam, že ich vizuálny, povahový, štýlový kontrast vytvoril dobre fungujúcu dvojicu. Odľahčená Zmizelá pre ženské publikum, ktorá má až moc preskupení sil. Fajn nenáročka pre ženy, ktorá sa tvári ako krimi a ktorú v pohode skonzumuje aj chlap. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na Blake Lively se mi vždycky dobře dívá, takže o estetickou stránku vizuálu jsem obavy neměl a vcelku rychle se ukázalo, že mě nezklame ani scénář. Anna Kendrick si opět střihla jednu z těch trhlých postaviček, které jí tak sedí, a i když jsem se u filmu přímo nelámal smíchy, bavil jsem se velice dobře. Jsem zvyklý, že v závěru téměř každého thrilleru dojde k dějovému zvratu, ale tady jich bylo hned několik a všechny se povedly. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film Zmizelá změnil veškerý můj přístup k filmům. Neustále jsem čekala, kdo s kým a proti komu je. Výsledné řešení mě překvapilo, ale zároveň mě strašně naštvalo, že porušili jeden z Knoxových zákonů, protože to prostě vůči divákovi nebylo fér. Líbilo se mi herecké obsazení, protože Anně a Blake to prostě spolu funguje. Vlog pro mamky, který vedla Anna Kedrick, mi mimochodem přišel zvráceně vtipný. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Brotherfucker Anna Kendrick. Když tyhle na síti aktivní a výhradně na bázi dobrovolnosti fungující mámy chytnou kost, už ji nepustí.. Feig zapřáhl Gone Girl za Komedii, Krimi a Thriller, ale v poslední třetině mu všichni tři žánroví koně odpadli. Viníci jsou stejní, jako když mu kočár táhne jen Komedie. Zbytečně dlouhá zvolená trasa, krmná směs „Bridesmaids“ a kočí bez nápadu. Přesto Paulovi děkuji, že tentokrát nešel cestou korpulentního mccarthismu a obsadil Blake Lively. Melissu by stejně nikdo nehledal.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z počiatku je to svižné, komicko - napínavé dobrodružstvo, aby sa to nakoniec premenilo na trošku zbytočne komplikovaný thriller. No ale možno, by to bez toho asi nefungovalo. A ja som rád, že sa občas niekto pokúsi takéto hitchcockovské námety zmodernizovať, ale štýlom, ktorý zaujme aj starosvetských fanúšikov. Takých, ako som ja. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)
  • V čase 1:43:50 stojí Emily (Blake Lively) u kuchyňského stolu a loupe nožem citron, poté je záběr na Stephanie (Anna Kendrick) a Seana (Henry Golding) a poté opět na Emily, která sedí na druhé straně daného stolu a seskakuje dolů. Hodně rychle se tam dostala a také dost potichu na takových podpatcích. (Pavlínka9)
  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)

Reklama

Reklama