Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (360)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Největší devízou filmu je skvělá Blake Lively jako über-bitch, sympatická je i Anna Kendrick. Film si hraje s premisou filmu Zmizelá, ale příběhově mu zůstaly kalhoty stažené na půl žerdi. A ani to lehkonohé zakončení není to, co film celou dobu sliboval. Hezký film pro chvilku s alkoholickým nápojem s kamarádkou, nic víc. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Čauky mamky. Nebezpečná láskavosť je jeden z mála hollywoodskych filmov, ktoré existujú a objavia sa na scéne behom roka, v ktorých je scenár na prvom mieste a všetko ostatné je mu podriadené. To sa fakt nestáva často! Ak by som bol herečka a dostal by sa mi takýto materiál do ruky, podpíšem bez nároku na honorár. Pretože toto je typ príbehu, ktorý vás unáša ako dravá rieka. Je nepredvídateľný, ani zamak netušíte, aký zvrat na vás čaká za najbližšou zákrutou a keď príde, ste možno občas menej prekvapení, lebo ste ho čakali, ale potom je tam plno ďalších zvratov a tie už ste nečakali. O logickosti niektorých z nich mám pochybnosti, ale je to tak chytľavo natočené, že mi to nevadilo. Navyše to má špecifickú atmosféru, kedy máte dojem, že sledujete komédiu a potom sa dostavia veci, ktoré by v pohode obstáli v mrazivom trileri. Vo výslednom efekte neviete, aký žáner ste pozerali, ale viete, že je to jedno, lebo to bolo dobré. Scenár je natoľko dôležitý, že všetko ostatné ide bokom a to prekvapivo vrátane hereckých výkonov Blake Lively a Anny Kendrick. Obe sú síce perfektné, ale zároveň svojrázne. Pochybujem, že si tieto dve postavy obľúbite. Na druhej strane, sú presne také, aké mali byť. Nemali ste si ich obľúbiť. Možno škoda prestrelenej minutáže; skoro dve hodiny sú na konverzačnú vec predsa len o 15 – 20 minút viac, než bolo nutné. Inak mám z filmu pozitívny dojem. Ale zázrak to nie je. A teraz idem robiť gaspačo. Potom vám pošlem recept, oki? ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film Zmizelá změnil veškerý můj přístup k filmům. Neustále jsem čekala, kdo s kým a proti komu je. Výsledné řešení mě překvapilo, ale zároveň mě strašně naštvalo, že porušili jeden z Knoxových zákonů, protože to prostě vůči divákovi nebylo fér. Líbilo se mi herecké obsazení, protože Anně a Blake to prostě spolu funguje. Vlog pro mamky, který vedla Anna Kedrick, mi mimochodem přišel zvráceně vtipný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„AHOJ MAMINY. TI Z VÁS, KDO SLEDUJÍ MŮJ VLOG, VĚDÍ, ŽE MÁ NEJLEPŠÍ KAMARÁDKA EMILY JE MOMENTÁLNĚ POHŘEŠOVÁNA...“ /// Neuvěřitelně parádní je duo Kedrick – Lively. Když jsou spolu – každá jiná... vytvářej vztah plnej zvláštní chemie. Kedrick baví i když jede sólo... svojí ukecaností, vlezlostí.... Příběh je taková vykrádačka jednoho nejmenovanýho filmu, ale vodsejpá to, občas vyleze ftípek, občas je to napínavý... Nejzajímavější ale maj bejt ty překvápka. Je jich hodně a ze začátku fungujou výtečně. Později už jsou spíš předvídatelný... ale díky holkám to snesu. Zatím co příběh totiž stačí vidět jednou, voni se nevokoukaj! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2017 napsala Darcey Bell, neznám. 2.) Okouzlila mě moje stará. 3.) Thx za titule Thx za titule ,,katrab“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

What the fuck did I just saw? ... Pokud hledáte mrazivou mystérii jako já, můžete jít zase o dům dál. Tady se dočkáte leda tak mrtvého pohledu Anny Kendrick a jejího krvácelymiztohouši ječáku. Po shlédnutí tohoto filmu můžu jednoznačně říct. že se jedná o nejsympatičtější kravku z Hollywoodu. Uff. Skoro po celý film jsem se snažila vydejchat podlézavou komičnost její postavy, která se do kriminálně laděného snímku příliš nehodila. Celé to působí trošku jako když vařil pejsek s kočičkou. Zachraňuje to překvapivě Blake Lively, která mi až tady dokázala, že umí skutečně hrát. Ale já nevím, nějak jsem jim to celou dobu prostě nevěřila. SPOILER Emily chtěla peníze z pojistky, proto zabila svoje dvojče a vydávala ji za sebe. SPOILER Jenomže tuhle informaci skoro ani nezaregistrujete, protože k veškerým odhalením dojde ve stylu "Ahoj, jsem tady na večeři, a mimochodem jsem vážně neumřela, jak jste si celou dobu mysleli, to je překvápko, co? A jak jste se jinak měli?" Prostě spíš tak mezi řečí, bez překvapivých zvratů. WTF! Prokažte mi tu JEDNODUCHOU LASKAVOST, pane Feigu, a už nic netočte. :D BROTHERFUCKER! ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Nejvýznamnější část soundtracku tvoří francouzské písně z 60. let. (ČSFD)
  • V čase 1:43:50 stojí Emily (Blake Lively) u kuchyňského stolu a loupe nožem citron, poté je záběr na Stephanie (Anna Kendrick) a Seana (Henry Golding) a poté opět na Emily, která sedí na druhé straně daného stolu a seskakuje dolů. Hodně rychle se tam dostala a také dost potichu na takových podpatcích. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama