Reklama

Reklama

Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (293)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

No neviem, dost priemerna komedia, i ked parkrat som sa v tej kinosale aj nahlas zasmiala. Charlize Theron uveritelna, jej herecky kolega sympaticky, ale ich romanticky vztah som im akosi neuverila. Cely film posobi velmi nerealne, az prehnane a prave to ho trosku kazi...60%. Kino Zriedlo, Bardejovske Kupele. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Popravdě mi trvalo tak půl hodiny, než jsem filmu přišel na chuť, ale i přes prvotní rozpaky se nakonec jednalo a slušnou, ale zbytečně utahanou romantickou komedii. V mnoha ohledech je vztah obou hrdinů nepochopitelný, ale nevadí to a film dokáže pobavit i dojmout a některé scény jsou překvapivě silné (ploužák při Roxette). ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Rogen s Theronovou v kině? Oukej, dáme tomu šanci, bo dobrých komedií je tam jako šafránu a v tomhle žánru se bez plně nabitého detektoru nevkusu už dneska prakticky neobejdete. Na pravděpodobnost intimního vztahu se tu zvysoka hází bobek a od začátku tvůrci sází na čistě absurdní fabulaci, kdy dohromady párují krásnou ambiciózní ženskou s budoucností a prvoplánově nesympatického dementa. Nevěříte jim to, ani co se za nehet vejde, ale na nějakou chemii se tu vážně nehraje, takže si musíte vystačit s klasickými humory z ranku Rogen s mrdkou na bradě a podobnými fekáliemi. Ale malé plus, co to lehce vytahuje nad průměr, tam přeci jen je. Tu a tam se totiž z úst protagonistů vyloupne řízný komentář k současné politické či společenské náladě a ve spojení s těžkopádnou romantikou to celkem funguje. Kdyby se na tuhle pilu tlačilo o něco více, mohla z toho být opravdu výtečná satira i bez té mrdky. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vemte velmi průměrný scénář, nechte ho vylouhovat, vyvařte ho, vysušte, vybělte a celý proces opakujte třikrát. Pak vám zbude Long Shot. Naprosto neambiciózní - bez nápadu, bez jediného vtipu, bez sebeméně zajímavé situace. Film prostě plyne a zanechává v divákovi maximálně rozčilení, že mrhá časem, když přitom zírat na rybičky v akvárku by poskytlo dramatičtější a zábavnější příběhy. Naprosté zoufalství o ničem, jen splácaných pár klišé. Mnohé scény jsou i trapné. Ani není jasné, proč se zamilovali, čím je ona tak skvělá politička a proč je on tak výborný novinář. O tom se jen kecá, neukáže se z toho však nic, takže u obou to beru jen jako hru na politické body. SHRNUTÍ: Charlize jako vysoká politička předvádí tak max svůj vzhled. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po dosť dlhej dobe, americká komédia, na ktorej som sa z chuti zasmial! Seth Rogen je väčšinou záruka kvality, a v tejto postave sa dokázal vyblázniť naplno! Zdatne mu však sekundovala aj Charlize Theron, ktorá ma svojim spôsobom dosť prekvapila, pretože som ju mal skôr zaškatuľkovanú ako dramatickú herečku. Viaceré dialógy a hlášky stáli naozaj za to a sem-tam som sa dokázal impulzívne zasmiať - hoci uznávam, že tu bolo aj dosť zbytočného tlačenia na pílu (najmä v tej sexuálno-úchylnej rovine), bez ktorého by sa to kľudne zaobišlo. Príbeh po scenáristickej stránke bol fajn, aj keď v podstate šablóna - samozrejme občas dosť mimo reality, ale o to zas pri komédiách až tak nejde. Išlo celkovo najmä o pobavenie, a v tomto prípade bola misia úspešne splnená. ()

Galerie (142)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kanadskom meste Montreal a v severokolumbijskom prístavnom meste Cartagena. (MikaelSVK)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama