Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Miracles From Heaven" nakoniec vôbec nebol špatným filmom. Asi som po filmoch ako 90 Minutes In Heaven a Saved By Grace som trošku čakal, že film bude dosť tlačiť na svoju myšlienku. No som rád, že tomu tak nie je. A musím povedať, že veľké plus tohto filmu sú hlavné aj vedľajšie postavy, ktoré sú veľmi sympatické a veľmi dobre ťahajú film správnym smerom. Pretože dokážeme ich všetkých pochopiť, dokážeme s nimi súcitiť a hlavne neustále je nám ľúto, že sa tieto veci dejú týmto postavám. Príbeh je trošku americký a nemôžem nepovedať, že by nebol trošku prevarený ale dobre sa sleduje. A práve tie postavy z neho robia veľmi príjemné pozeranie. Môžem povedať, že film som si užil na jedno pozretie a možno by som si ho pozrel aj druhýkrát. S filmov o Bohu patrí tento medzi tie menej tlačiace na pílu a oveľa príjemnejšie. Stojí za pozretie? Myslím si, že áno. A môžu za to najmä herci. Hodnotenie: B+ ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Kde končí možnosti vysvětlení vědy, tam začíná zázrak. Opravdu? Nebo se malé zázraky dějí každý den, tak jako dostáváme znamení na své odpovědi, ale bohužel jsme se je naučili nevidět? "A víra Tvá Tě uzdraví." Tak pravil Kristus. A co mnohdy slyšíme od lékařů, kteří odvedli svou nejlepší možnou práci na operačním sále? "My jsme udělali, co jsme mohli. Teď to již záleží jen na ní/něm." (Myšleno pacienta)... "Když víru máš, stanou se zázraky." Tak nám praví Starý Zákon. Přeloženo: Myšlenka má obrovskou moc,neboť je energií. Máme-li tedy skutečnou víru, dokážeme i nemožné. Vždy bude více otázek, než-li odpovědí. A tak to má být.... Konečně, jak už pravil Albert Einstein: "Náhoda. Toto označení užívají pouze pit.mci, kteří nechápou a nerozumějí vše souvislostem."... My sami se často pokoušíme vysvětlit mnohé za pomoci argumentů, které tahají za vlasy, až to bolí. Neboť stále máme strach z neznámého a toho, čemu nerozumíme. Proto raději sto nesmyslných argumentů, než-li prostě říci: "Já to nevím." Nebo: "Nedokáži to zkrátka vysvětlit."... Takových i jiných případů, jako je tento - Anny Bean - , se denně v mnoha podobách děje na celém světě. Jen někdy zní odpověď: "Ano." A někdy bohužel zní: "Ne." Vše má však svůj důvod. A my bychom měli vždy věřit, že vše má svůj důvod...... Za zpracování snímku, věrnost a přesvědčivost dějové linie, herecké výkony a jemně vedenou pomyslnou Ariadninu nit rukou režiséra u snímku vycházejícího ze skutečné události: 90% a tedy 4 hvězdy + .... ()

Reklama

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Hehe, super film :-D! A jasne jak facka, ze ometakom sa pacit NEBUDE :---))! Az na tomto fore som si uvedomil, ze pustat podobny typ filmov umyselne slepym ateistom, je ako posielat cloveka so stuplami v usiach na koncert - strata casu! Takze, zakladna otazka nie je, o com je film, alebo ci je dobry; otazka je, ci potencialny divak pozna Boha, alebo Ho aspon hlada - tym film totiz netreba vobec vysvetlovat: je super, ako kopa veci, ktore nejeden z nas v zivote osobne prezil. No a ti ostatni: neminajte cas tymto filmom a dalej hviezdickujte "romanticke komedie" ;o). Cest praci, 5*! ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že to bude dojemné, ale že budu brečet od začátku do konce jsem nečekala. Utrpení mladé Anny (i její matky i celé rodiny) je podáváno tak ryze, až z toho člověku puká srdce, ale filmařům za to díky. To, co předvedly Garner a Rogers je chvílemi až neuvěřitelné. Sluncem zalité a barevné zpracování dávalo snímku po celou dobu pozitivní ladění, což bylo v některých situacích velmi potřebné, aby se při jejich sledování divák nervově nezhroutil pod tíhou negativního dění. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $61,705,123Tržby Celosvetovo $73,883,359Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,908,114Tržby za predaj DVD v USA $15,944,853║ Len ďalšia kresťanská umelina (reklama na uverenie v boha, heh), ktorú môžu v plnej plochej kráse zožrať len američania. Herecky ani príbehom to nedokáže tak strhnúť aby sme mohli viac precítiť tie útrapy v tomto to je strašne povrchne odbité. Najlepšie na filme boli tie kostolné spevácke vypalováky. /videl v kine: 40%/ ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Jedna z dcér hovorí o tom, že má trinásť a mama, ktorú hrá Jennifer Garner, hovorí: "Ja viem, v podstate si už dospelá." Je to narážka na film Cez noc tridsiatničkou (2004), kde si Garner zahrala dievča, ktoré sa doslova cez noc stalo dospelou. (Arsenal83)
  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)

Reklama

Reklama