Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký snímek je inspirovaný neuvěřitelným skutečným příběhem rodiny Beamových. Když se Christy (Jennifer Garner) dozví, že její desetiletá dcerka Anna (Kylie Rogers) trpí vzácnou a nevyléčitelnou nemocí, začne bojovat za její uzdravení a urputně se snaží najít řešení. Poté, co Anna přežije děsivou nehodu, se bezprostředně po dramatickém pokusu o její záchranu stane zázrak, který vyrazí dech lékařským specialistům, stmelí celou rodinu a inspiruje jejich komunitu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (111)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Film má v podstate veľmi jednoduché jadro. Točí sa okolo choroby malého dievčatka, ktoré má ojedinelú a zvláštnu poruchu trávenia potravín, ktorá je smrteľná. Jennifer Garner má už dávno za sebou časy kedy si obliekala oblek sexi elektry a v tomto filme na mňa pôsobila nanajvýš rušivo. Celý silný príbeh išiel bokom a uvoľnil miesto viere a tomu ako viera dokáže robiť zázraky. Celý príbeh išiel do kytek za dve minúty a to tým že dievčatko sa zázrakom uzdravilo a mohli si žiť ako šťastná rodina bez jediného vysvetlenia. 48% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Miracles From Heaven" nakoniec vôbec nebol špatným filmom. Asi som po filmoch ako 90 Minutes In Heaven a Saved By Grace som trošku čakal, že film bude dosť tlačiť na svoju myšlienku. No som rád, že tomu tak nie je. A musím povedať, že veľké plus tohto filmu sú hlavné aj vedľajšie postavy, ktoré sú veľmi sympatické a veľmi dobre ťahajú film správnym smerom. Pretože dokážeme ich všetkých pochopiť, dokážeme s nimi súcitiť a hlavne neustále je nám ľúto, že sa tieto veci dejú týmto postavám. Príbeh je trošku americký a nemôžem nepovedať, že by nebol trošku prevarený ale dobre sa sleduje. A práve tie postavy z neho robia veľmi príjemné pozeranie. Môžem povedať, že film som si užil na jedno pozretie a možno by som si ho pozrel aj druhýkrát. S filmov o Bohu patrí tento medzi tie menej tlačiace na pílu a oveľa príjemnejšie. Stojí za pozretie? Myslím si, že áno. A môžu za to najmä herci. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Luicy 

všechny recenze uživatele

Jestli mám být upřímná, tak tyhle filmy moc nemusím, ale jsem si jistá, že zažraní křesťané na to budou určitě koukat s otevřenou hubou a rozplývat se nad dokonalostí toho šéfíka tam nahoře. Víra je dobrá věc, avšak nic se podle mě nemá přehánět. Bohužel to tady nevyšlo a celé se to zvrhlo v jednu velkou modlící šaskárnu. Pro příšte by mohli méně tlačit na pilu a možná by vznikl i nějaký přijatelný film s křesťanskou tematikou. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Ajaj...Určitě to šlo podat lépe (či spíše jinak)...Myslím, že filmy s křesťanskou tématikou jsou opravdu jen pro povzbuzení ostatní křesťanů...A nehledejme v nich příležitost ke změně smýšlení ne-křesťanů, protože filmové médium takovou moc prostě nemá...To záleží úplně na někom jiném, zda tomu (nebo Mu) uvěří...I když v tomto filmu jde spíše o to, zda člověk dokáže příjmout zázrak uzdravení a svědectví o nebi (nebo co ta holčina vlastně viděla-vnímala)...Pokud to nepříjme, ano, bude to jen agitka...Souseda bych na tento film určitě nepozval...Je to kruté, ale je to tak...Světlem a solí pro tento svět není super duper křesťanský film, ale my sami... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Odsúdiť tento film len preto, že je nábožensky poňatý je totálna hlúposť zaváňajúca pozérstvom. A to tvrdím aj keď som pohan ako hrom. Film nemá po dramatickej stránke žiadnu chybu, je výborne natočený a emotívne vypätý. Je absolútne irelevantné či niekto verí, že dievčinka naozaj vystúpila z tela, dostala sa do krajiny kde všetko poletovalo, alebo že chodila po obláčiku a bavila sa s Bohom, hlavné je, že ona sama tomu verí, a že jej to pomohlo. Na ničom inom nezáleží a vôbec najmenej záleží na nejakom náboženskom presvedčení/nepresvedčení. Pravdou je, že film na mňa po pocitovej stránke veľmi zapôsobil, aj keď možno k tomu trocha prispel fakt, že mám deti v podobnom veku. Odhliadnuc od tohto mne osobne je však jedno, či je niekto kresťan, samaritán alebo či verí v Deda Mráza alebo veľkonočného zajačika, pokiaľ ovšem ten dotyčný aj podľa toho žije a drží sa svojich zásad, skrátka pokiaľ nie je pokrytec. A to rodina Beamových určite nebola. Páčilo sa mi ako sa tam správali jeden k druhému, k známym dokonca aj k zvieratám. Pred takýmito ľuďmi treba sňať klobúk a želať si, aby bolo viac takýchto ľudí po svete. Presne ako to na konci v tom kostole povedala mama Beamová - zázraky sa ukrývajú hlavne v ľudskej dobrote, láskavosti a ochote pomôcť jeden druhému. A takýto ľudia si určite ten zázrak zaslúžia najviac. Skrátka film poskytne aj mnoho pekných myšlienok na záver. Tu naozaj nie je čo vytýkať, dokonca ani po hereckej stránke - dievčinka aj J. Garner boli skvelé. Jeden z najlepších filmov o umieraní/neumieraní, ktorý narozdiel od mnohých s touto témou ponúka okrem smutných momentov aj veľkú dávku pozitivizmu. Pozn.: Všetky postavy a udalosti vo filme vrátane pádu zo stromu a Dr. Nurka sú skutočné. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • V každej sekvencii, kde sa stane zázrak alebo sa práve má stať, je viditeľný motýľ. (Arsenal83)
  • Doktoři používají termín spontánní remise (spontaneous remission). Je to termín pro vysvětlení něčeho, co nejde vysvětlit ani moderní medicínou. Jedná se o vymizení příznaků poruchy či nemoci, aniž by došlo k specifické léčbě. (Jamal)

Reklama

Reklama