Reklama

Reklama

Barry - Série 4

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (22)

makakus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míchat humor, vraždy, absurditu a lidskost, s tím přišlo jako první snad Pulp Fiction. Je velmi těžké udržet dávkování jednotlivých ingrediencí v rovnováze, a tady se to vymklo kontrole. Opravdu zábavné scénky v poslední sérii bych spočítal na prstech jedné ruky. Zato přibylo nevěrohodné psychologie, především Barryho fanatické křesťanství je trapně prvoplánové, Havranův nepravděpodobný přerod měl být snad vtipný, ale je naopak rozpačitý. Vlastně celá druhá polovina řady to totálně zazdívá a konec tomu nasadí korunu.  V přímém rozporu se zamýšleným vyzněním si říkám - ty brďo, to je najednou námět na solidní drama, kdyby to natočil třeba Scorsese, aspoň by to mělo hlavu a patu :-) ()

Hall900 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokterý seriál má pár posledních minut tak geniální jako Barry. Dokážou shnout myšlenku seriálu s až Lynchovskou jízlivostí. Čert vem co se ve čtyřech sezónách stalo. Vývoj postav, jejich lidskost s kterou chybují, snaží se přežít, umírají , utíkají, vrací se na místo činu, snaží splnit si svoje sobecké cíle, najít vlastní smysl, postavit se nečekaným situacím atd. atd. Na konci to stejně nikoho nezajímá. Chceme vidět hrdiny bez bázně a hany ,pupku a vany, a zlořády prohnilejší než hniloba. Herec je vždy hezčí než originál a hrdinové jsou pohřběni s veškerými poctami. R.I.P Barry Berkman. ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série je jeden velký a i přes délku epizod dlouhý - build up. Z Barryho je více méně nesympatický pobožný ňouma, jehož osud mi začal být postupem času úplně buřt. Někdo bude jistě s vyvrcholením Barryho spokojený a najde si v něm svoje smíření. Já se přiznám, že budu patřit do velmi zklamaného tábora. Ne, průser to v žádném případě není, pořád jde o vysokou kvalitu napříč všemu co dnes vzniká. Jen mám po finální epizodě v puse takovou pachuť zbytečnosti celé série. Čtvrtá sézóna má geniální momenty, ale kdyby neexistovala, vlastně se nic neděje. A tak mi zůstává v hlavě i srdci pouze Monroe “Havran” Fuesch, který si celou věc krade pro sebe a dalece přesahuje všechny zúčastněné. I No-Ho Hanka. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozporuplná série. K vězeňské části není co dodat, má bezesporu velmi povedené finále, ale zapomenout se nedá ani na pobyt, Barryho a Fuchesovo budování jména, proměny jejich rodinného vztahu, což platí i pro Sally. Jenže potom přijde Tricky Legacies, tahle epizoda se dá zase označit za tu vyčnívající. Tentokrát to však není žádný nářez, ale logické vyústění Barryho cesty. Více tak v ní překvapí Sally, která to všechno do této doby vlastně (s problémy) přijala. A dál očekávaný masakr? Ano i ne, Barry je spíše ve stínu, na světlo se dostává pouze občas, svým způsobem je to takový návrat k úvodu, s tím, že se našel, téměř. Fuches s Hankem to však táhnou a opět nechybí ani vtip, třeba když je potřeba srovnat dům se zemí. Úplný závěr rozvíjí to, co prostupovalo celým seriálem, lehké varování a nastavování zrcadla době. Tady nemám výtek. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani se mi nechce moc psát a vlastně ani není o čem. Už minulá série stála za starou bačkoru a tahle to posunula ještě níž. Ta invence a počáteční lehkost je pryč a zbyl jen chabý, místy lehce překvapivý pokus o nemožné. Díky Barry, budu si Tě pamatovat, což však nemůžu s lítosti v hlase říct o posledních dvou řadách. Tři mínus. ()

Galerie (110)

Reklama

Reklama