Reklama

Reklama

Barry - Série 3

(série)
Trailer 1
USA, 2022, 3 h 45 min (Minutáž: 24–32 min)

Tvůrci:

Alec Berg, Bill Hader

Hudba:

David Wingo

Hrají:

Bill Hader, Elsie Fisher, Stephen Root, Anthony Carrigan, Sarah Goldberg, Henry Winkler, Sarah Burns, D'Arcy Carden, Miguel Sandoval, Kate Mines, Blair Beeken (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Barry je na dně a snaží přežívat díky zakázkám přes internet, ale jsou tu stále lidi, kteří touží po jeho smrti. Fuches se skrývá a snaží se najít nový smysl života. Sally se začíná dařit ve filmovém průmyslu. Vražda Janice Moss se stále vyšetřuje a na pomoc přichází nový člověk z Barryho minulosti. (HanzoBureshi)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (24)

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barryho pomalu dohání jeho minulost. Aneb dramaturgické směřování seriálu zde přece jen hraje prim nad humorem, což je jen dobře. První dva díly mi malinko přišly vatové, ale od třetího se to rozjede a už nepoleví. Staré charaktery drží svou kvalitu a ty nové ji nezastiňují, naopak, povyšují děj pomalu až někam nad béčkový žánr, kde jsem původně Barryho viděl. Ovšem zde jsme již na áčkové kvalitě. Jestli nevěříte, dejte tomuto seriálu šanci. 90% P.S. Akční sekvence honičky motorek v dopravní špičce byl jeden velký orgasmus! ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Depka, kterou nevyřeší ani aplikace Detonátor a prodavač koblihů... tohle je prostě na garáž. Nebýt otravné Katie, má to celé ještě větší grády. Ale i ona tu sehraje zásadní roli, Barry přece řval, hlubší důvody toho, nebo jeho pohled na věc, není třeba znát, vyřešeno. On, ale také Sally nikdy nebyli více na dně. Což ostatně platí i pro Gena (jehož obsazování do seriálu také patří k vrcholům) a Hanka (fantastická scéna v cele), své znovunarození tak prožívá pouze Fuches, alespoň na chvíli, na dvě chvíle. Sally je naprosto pohlcená prací, snahou dostat se výše, což neskutečným způsobem vrcholí ve výtahu. Barry je na tom svým způsobem podobně, dvě série se hledal, chtěl realizovat jinak, jenže minulost tu prostě je, dokonce v několika nových a opět velmi dobře napsaných postavách. Druhá série měla ronny/lily, třetí je na tom ještě lépe, má totiž 710N a výbornou honičku na motorkách. Zdaleka však nejen tu! ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejtemnější série, na humoru se znatelně ubralo a Barryho postava je tady posunuta do opravdu těžce nesympatické polohy (ne, že by dřív byl nějaký svatoušek, ale rozdíl mezi první a třetí sérií je nepřehlédnutelný). Proti tomu směru, jakým se seriál vydal, nic nemám, ale stejně mi přišla třetí série o něco slabší, než ty předchozí, dělo se toho sice hodně, ale nic ve mě nezanechalo až tak silný dojem. Žádná epizoda mě nedostala tak, jako Ronny/Lily z minulé série, vždycky jsem měl pocit, že to mohlo být ještě o něco lepší. Stejně bych ale neřekl, že jsem nějak zklamán a určitě mě zajímá, jak se bude příběh vyvíjet dál. 8/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barry zraje jako víno a i když se třetí série definitivně odklonila od mixu komedie a dramatu a jede čistě vážnou linku, je zatím sérií nejlepší. Barry se v tom začíná slušně plácat a začíná ho dohánět minulost, nicméně po tom všem je to logické a očekávatelné. Podobně jako ve druhé sérii karate holčička je i tady epizoda, která svojí kvalitou a zábavností předčí ostatní. Tentokrát je to ta předposlední s honičkou na motorkách...80% ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3 řada Barryho jen potvrzuje, že patří mezi seriálovou špičku. Kvality zůstávají a to na všech frontách. Ze všech a ze všeho je cítit až neuvěřitelná lehkost. Přechod převážně na vážnější notu seriálu neuškodil, ale přeci jen by možná neuškodilo stopáž jednotlivých epizod maličko prodloužit, aby střih nebyl chvílemi až tak moc na sílu. Ale i tak velká spokojenost. 8/10 ()

Galerie (123)

Reklama

Reklama