Reklama

Reklama

Barry - Série 4

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (22)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Doufám, že Hader okamžitě rozjede kamery na dalším projektu, protože seriálového Barryho ukončil tou suverénně nejkonzistentnější, nejvtipnější a zároveň gilliganovsky nejsurreálnější řadou vůbec, takže mi teď rázem bude tenhle bizarní svět vrahů a herců chybět o dost víc, než bych před tímto čtyřhodinovým maratonem čekal. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barry a jeho finální řada se hodně liší od těch ostatních. Z černé komedie se stalo smutné a dost depresivní drama, u kterého má každá postava opravdu na kahánku. Někomu se tato změna nemusí líbit, ale tohle bylo neskutečné. Hned v první minutě je Barry otočený zády a telefonuje a už jen z toho jsem měl mráz na zádech. Tahle hravost je v této sérii opravdu špičková. Humor tu nějaký byl a akce byla taky překvapivá. Samozřejmě tu nastávaly i situace, ve kterých bylo vidět, že tady už trochu dochází nápady, ale i přesto je Bill Hader totální šéf. Konec ani nejde vysvětlit, protože takový Happy/Sad end jsem dlouho neviděl, ale nějak to skončit muselo. Možná to není Strop, ale rozhodně je to luxus a je to konec, jak se patří. Mé hodnocení: 9/10 ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série je jeden velký a i přes délku epizod dlouhý - build up. Z Barryho je více méně nesympatický pobožný ňouma, jehož osud mi začal být postupem času úplně buřt. Někdo bude jistě s vyvrcholením Barryho spokojený a najde si v něm svoje smíření. Já se přiznám, že budu patřit do velmi zklamaného tábora. Ne, průser to v žádném případě není, pořád jde o vysokou kvalitu napříč všemu co dnes vzniká. Jen mám po finální epizodě v puse takovou pachuť zbytečnosti celé série. Čtvrtá sézóna má geniální momenty, ale kdyby neexistovala, vlastně se nic neděje. A tak mi zůstává v hlavě i srdci pouze Monroe “Havran” Fuesch, který si celou věc krade pro sebe a dalece přesahuje všechny zúčastněné. I No-Ho Hanka. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozporuplná série. K vězeňské části není co dodat, má bezesporu velmi povedené finále, ale zapomenout se nedá ani na pobyt, Barryho a Fuchesovo budování jména, proměny jejich rodinného vztahu, což platí i pro Sally. Jenže potom přijde Tricky Legacies, tahle epizoda se dá zase označit za tu vyčnívající. Tentokrát to však není žádný nářez, ale logické vyústění Barryho cesty. Více tak v ní překvapí Sally, která to všechno do této doby vlastně (s problémy) přijala. A dál očekávaný masakr? Ano i ne, Barry je spíše ve stínu, na světlo se dostává pouze občas, svým způsobem je to takový návrat k úvodu, s tím, že se našel, téměř. Fuches s Hankem to však táhnou a opět nechybí ani vtip, třeba když je potřeba srovnat dům se zemí. Úplný závěr rozvíjí to, co prostupovalo celým seriálem, lehké varování a nastavování zrcadla době. Tady nemám výtek. ()

Midar 

všechny recenze uživatele

Po úvodních a vesměs průměrných čtyřech epizodách jsem naivně doufal, že děj nabere v druhé půlce na obrátkách a my se tak dočkáme pořádně našlapaného finále. Tvůrci si ale očividně řekli, že už na to všechno totálně serou. To, co následovalo v druhé půlce série, je totiž naprosto žalostná ukázka tvůrčí bezradnosti a nezájmu, ve které byl děj tak plytký a prázdný, že bylo dokonce nutné některé momenty uměle natahovat rádoby uměleckými dlouhými záběry, aby se stopáž jednotlivých dílů vůbec přiblížila stanovené půlhodině. Au... ()

Galerie (110)

Reklama

Reklama