Reklama

Reklama

Dům plný tajemství

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

V koupelně léčebného sanatoria je nalezena mrtvola jeho majitelky Marion Revinelliové, která zemřela na srdeční selhání. Marion měla sice srdeční vadu, ale její konec _ alespoň podle zaměstnanců sanatoria uspíšil její manžel, dr. Frank Revinelli, který byl ke své ženě krutý. Přestože majitelkou sanatoria byla Marion, pravým vládcem v něm byl Frank. Nemocná Marion trpěla i jeho nevěru s ošetřovatelkou Laurou. Laura však náhle Marion překvapí tím, že Frank ji pohlavně zneužívá proti její vůli, a že by obě ženy měly spojit své síly a Franka zabít. Marion souhlasí, a tak obě ženy vylákají Franka za město do opuštěné chaty, kde jej nejprve uspí a pak utopí ve vaně. Mrtvolu pak hodí do bazénku v zahradě sanatoria. Krátce nato musí být bazének vypuštěn, ale ke zděšení obou žen v něm žádné tělo není... (M_I_A_13)

(více)

Recenze (2)

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že se jedno o dost povedený film z televizní produkce a to napětí, které při něm člověk zažívá, mu může závidět leckteré "áčko". Zajímavý příběh a celkem zajímavé rozuzlení. Plus patří ale hlavně té atmosféře. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mysteriózny film, ktorý som videl dávno, no doteraz si pamätám celkom slušnú atmosféru (a nejaké to woodoo). DIABOLSKÁ PASCA so Sharon Stone je takmer o tom istom, no toto bolo prvé a je to napriek TV "zapamätatelnejšie"... ()

Reklama

Reklama