Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po další divoké pařbě zaparkuje zbohatlický floutek a playboy Lenny svojí káru jen těsně vedle garáže, hned na dně napuštěného bazénu. A tátovi dojde trpělivost. Konec flákání, konec utrácení, konec toho být naprostý budižkničemu. Lenny se musí začít starat o patnáctiletého Davida s těžce nemocným srdcem, kterému podle lékařů zbývá pár měsíců života. David žije v sanatoriu a kromě operací toho vlastně moc nepoznal. V jeden moment se tak střetnou dva naprosto rozdílné světy, svět klubů, mejdanů, alkoholu a krásných holek se světem nemocnice, léků a operačních sálů. S tím druhým světem si ale Lenny moc starostí nedělá a začne se o Davida starat tak, jak prostě umí. „Jste bezstarostný ignorant a egomaniak. To je pro těžce nemocného kluka ideální,“ slyší od krásné lékařky. Rozhodne se, že to spolu dají a že si David musí užít, dokud to jde. Ukrást auto, jít na striptýz, do klubu, prostě jen nakupovat blbosti. A pak si David přeje, že by se chtěl zamilovat do nějaké holky. To je velký oříšek, ale nečekané kamarádství už je tak pevné, že začnou pracovat i na tom. Když se s někým stanete opravdoví kámoši, nese to sebou i jeden závazek – Spolu to dáme. A na plno, jako kdyby už nemělo být žádné zítra... což se ostatně může opravdu stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Prvních třicet minut jsem si musel zvykat na český dabing, protože němčina je jazyk Mordoru, ale jinak to už šlapalo jako precizní německé stroje. Samozřejmě to není žádná topovka, ale v rámci žánru je to fajn oddechovka, která přesně mixuje vtipné a dojemné scény. Nečekejte nějaký umělecký vrchol, ale M'Barek hraje fajnově a Schwarz je pravděpodobně teenagerským německým objevem. 75% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Komédie nie sú práve môj obľúbený žáner ale tento príbeh ma naozaj v niektorých momentoch veľmi dobre pobavil, aj keď bol svojim spôsobom smutný. Prekvapujúco dobre zvládol svoju úlohu mladý Phiip Schwarz ktorý Elyasovi M´Barekovi bol dôstojným "protivníkom" v tom kto svoju úlohu zvládne lepšie. Po slabučkom dokumente o meditácii od Netflixu bol tento film naozaj príjemným prekvapením nielen čo sa týka deja ale aj spracovania. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Elyas M'Barek je po trojici Fakjů populární, tak se z toho musí něco vyždímat. Melodramatický příběh o polepšení nezodpovědného flákače, který je donucen starat se o smrtelně nemocného kluka, ovšem kromě nepravděpodobné expozice ničím zajímavý není. Všechno už jsme viděli a většinou lépe. Takže jen průměrný kousek na jedno použití. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších komentářů jsem čekal nedotknutelné, ale ve výsledku jsem dostal něco úplně jiného. Když jsem byl v kině na Nedotknutelných, utkvěla mi v hlavě spousta kvalitního humoru, který odlehčuje lidské neštěstí a uspokojený kvalitním filmem jsem si pak zašel na pivo, jak je mým dobrým zvykem. Po shlédnutí "Spolu to dáme" jsem si žádné pivo nedal, ale pouze jsem vrátil prázdné láhve a popřemýšlel o tom, že bych si možná místo chlastu mohl konečně doděla vysokou školu a trošku víc volat mámě... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

MBarek chápu, že táhne - hlavně díky Fakjů pane učiteli - to jo - to je fakt vtipné - ale tento film je za mě průměr. Ano - téma super - člověk - tím myslím i diváka si snad uvědomil, že se má oproti smrtelně nemocnému člověku jako prase v žitě. Že by to bylo natočené nějak světoborně - to ne - mě šlo spíš o tu myšlenku. Sem tam nějaký vtip, lehký úsměv, ale jinak za mě průměr. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (9)

  • Na konci filmu je záber na skutočnú dvojicu. (marek1972)
  • Natáčelo se v Berlíně a Mnichově v Německu. (BMW12)
  • Film sa čiastočne odohráva v detskom hospici, ktorý je v skutočnosti domovom pre deti s postihnutím a reálne deti sa tak objavujú vo filme. (Arsenal83)

Reklama

Reklama