Reklama

Reklama

Yellowstone

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2023), 45 h 19 min (Minutáž: 37–93 min)

Hrají:

Kevin Costner, Kelly Reilly, Dave Annable, Kelsey Asbille, Wes Bentley, Gil Birmingham, Ian Bohen, Luke Grimes, Cole Hauser, Jill Hennessy, Danny Huston (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(53)

Původní dramatický seriál zachycuje rodinu Duttonových v čele s Johnem Duttonem (Kevin Costner), která ovládá největší dobytčí ranč ve Spojených státech. Uprostřed měnících se aliancí, nevyřešených vražd, starých ran a těžce získávaného respektu je ranč v neustálém konfliktu se svými sousedy – rozrůstajícím se městem, indiánskou rezervací a prvním americkým národním parkem. (Paramount Network)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (135)

joelly01 

všechny recenze uživatele

Jako priznam se ze kdyby do me ty prvni dily nezacal urputne cpat Klenot tak bych Yellowstone odepsala. Ale od tretiho dilu me to teda chytlo takovym zpusobem jako uz dlouho nic ne (posledni serial ktery jsem takhle prozivala byla Fauda). Cekam nedockave na dalsi dily ( letosni listopad?) a az budu velka, chci byt tak bad ass jako je Beth ♡ ()

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reklama na Montanu a prírodu, na rančerov a dávno zabudnutý spôsob života. To všetko v typicky Sheridanovskom štýle plnom uhrančivých postáv, ktoré trpia a trpia a trpia. Yellowstonu som veľmi fandil, stal sa však niečím viac, než v čo som dúfal. Spolu s prequelom ide o udalosť. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k tomu, že sú mi tie končiny dôverne známe, keďže som v Yellowstone pracoval, tak asi nebudem celkom objektívny. Obsahová stránka má občas svoje muchy, miestami to zachádza až príliš do politiky na úkor osobného života hrdinov, ktorý ma teda bavil podstatne viac, no rád preto prižmúrim oko. Drsné, kruté a špinavé.... moderný western so všetkým čo k tomu patrí. Pekný kontrast, na jednej strane je tu všetko čo aj v klasike - kone, kovboji, indiáni, strieľačky.... no na strane druhej tu lietajú vrtuľníky a jazdia autá. Zaujímavé. Len som si nie istý, či je to to najlepšie a zároveň to najhoršie z Ameriky. Inak tá príroda tam vám zoberie dych, to je niečo prenádherné, na to sa nedá zabudnúť. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

sheen 

všechny recenze uživatele

První dvě série jsem sjel jak nic, hlavně druhou sérii jsem zhtnul jak malinu :) První série je takový mírný, pozvolný ale velmi příjemný rozjezd a seznámení s bandou okolo Costnera, který je v těchto rolích klasicky naprosto famózní, celkově casting je fakt špica. Druhá série je teda nefalšovaná gangsterka, ta překonala všechna má očekávání, pecka. Tak třetí série pokračuje tam kde dvojka skončila, supr a ten konec, máme se na co těšit v s4, nemůžu se dočkat! Tak první díl s4 a prvních 10 minut je akční řežba jakou jsem dlouho v seriálu neviděl. Jen tak dále. Taylor Sheridan je bůh! Celá 4tá série naprosto perfektní. Již teď se nemůžu dočkat pětky :) Samozřejmě jsem pětku viděl hnedka, jakmile k nám přišla Showtime, tak seriály Taylora Sheridana byl hlavní důvod proč si to zaplatit. Páta řada rozjela velkou show, snad to přes všechny komplikace dotočí a uzavřou, byla by to velká škoda kdyby to zůstalo nedovprávěno. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár dílů jsem si zvykal, pár pár dnů odkládal komentář, ale jinak za mě převážně pozitiva. Yellowstone je přesně ten typ (skoro) chlapského seriálu, který jednou za čas potřebuje každý z nás. A utvrdil mě ve třech věcech. Taylor Sheridan je kvalitní tvůrce, Kevin Costner výborný herec, (pokud dostane pořádnou roli) a přihlášku do první řady jsem na příští sérii poslal s předstihem už dnes. Co když bude příští rok narváno. ()

Galerie (382)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě si zahrál roli obchodníka s koňmi samotný tvůrce, scenárista a režisér Taylor Sheridan. (Punisher)

Související novinky

Costner a drama kolem Yellowstoneu vysvětleno

Costner a drama kolem Yellowstoneu vysvětleno

20.09.2023

Ještě začátkem roku platil Yellowstone za jeden z nejsledovanějších a díky péči scenáristy Taylora Sheridana (Sicario, Wind River) taky nejstabilnějších seriálů v Americe. Jenže s tím, jak… (více)

Pokračování Wind River nabírá obsazení

Pokračování Wind River nabírá obsazení

09.03.2023

Před tím, než se stal králem televize díky seriálům Yellowstone či 1883, získával si scenárista a režisér Taylor Sheridan obdiv na filmové frontě díky snímkům jako Sicario nebo Wind River. A právě… (více)

Reklama

Reklama