Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (204)

angel74 

všechny recenze uživatele

Další nevtipná česká komedie, která vypadá jako by byla obšlehnutá ze zámořské produkce. Jen s tím rozdílem, že v amerických filmech působí snobské prostředí poněkud uvěřitelněji. Zpackaný scénář s primitivními dialogy nedokázala zachránit ani obstojná herecká sestava a z toho pokusu o humor v podobě zpomalené dortové bitky se budu vzpamatovávat asi ještě hodně dlouho. (20%) ()

makuk1 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se bál po přečtení některých komentářů. A musím uznat jednu věc, romatická komedie tady už dlouho nebyla a po tomto filmu také není. Je to spíš telenovela, komedie určitě ne. Bezstarostní bohatí lidé co mají dvě jachty a luxusní auta si užívají. Jeden z nich řeší vztah k bývalé manželce, která si na něj stále myslí a on chce jinou. To je ta romantika. Jako telenovela proč ne, ale jako film to neobstojí. ()

Reklama

iN 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale NAPROSTO zbytečný snímek. Lence Vlasákové to u mě zatím ještě prošlo, ale na Davida Matáska a ty stále stejné typy jeho postav jsem už vysloveně alergický. A vůbec, co to je za příběh? Než jsem pochopil, kdo s kým má jaké dítě a kdo je koho bejvalá, tak už začala rodinná fregata. Ve vlnách vyšších vrstev českých oligarchů je asi normální rozhodovat o nástupníkovi na trůn v rodinné fregatě – ten závod mi přišel nejtrapnější z celého filmu. No dobře, dortová bitva tomu nasadila korunu:-) ()

hygienik odpad!

všechny recenze uživatele

Toto asi natočili, iba kvôli product placementu. Žiarivé pastelové farby, ľudia čo sa kúpu v peniazoch, tak odletia do indie za nejakým guruom a poriadajú rodinnú fregatu. Malo to vôbec námet, nedajbože scenár?? AK a JK to úplne zabili. Ktorýkoľvek nemecký film je lepší než toto. Teraz už chápem, prečo to tak rýchlo po premiere vyšlo na DVD. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já tě mám rád i poblitou." Tak to je skutečné vyznání lásky zubaře ke klavíristce. Mně tedy více sedí spojení zubař - cukrářka, protože má takové ty styčné body, ale tady se o lásku bude bojovat. Sice se přiznám k tomu, že nerozumím chvíli, kdy se rozvedení dávají zase dohromady nebo když mužské pozvání na večeři donutí ženu, aby se celá přelakovala a překytovala, ale jsem jen prostý trubec, tak si snad mohu dovolit nechápat. Nakonec pro mne bylo poměrně obtížné hledání důvodů udělení hvězdiček, protože pozitiva tohoto snímku se nenacházejí snadno, ale dokázal jsem je vyšťourat - závistivá švagrová, smradlavý fotbalový trenér a zejména vynikající operní pěvec Vlastimil Horský. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Pro dceru Veroniky Žilkové, Kordulu, se jednalo o první filmovou roli v životě. Přijala ji prý kvůli tomu, aby si mohla pořídit poníka. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • David Matásek na tom byl v čase natáčení stejně jako jeho filmová postava. Byl také rozvedený a následně se oženil. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama