Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože sorry, ale mě tohle nadšenecké béčko bavilo vlastně o třídu lépe než aktuálně přechvalovaný Quiet Place.. Naddržený paviání Robi Hood vede v lesích salón tělesných modifikací se speciálizací na permanentní transformace hlavy a krku.. Do revíru mu zabloudí dva polonazí a banda buranských zálesáků a o zábavu je postaráno.. A vlastně vůbec nevadí, že to nemá ani hlavu ani patu.. Do toho všeho tam je indián s krizí identity a čerodějnice z filmu Witches(1990).. Přímé odkazy (a místy až citace) z Predátora... No, prostě pologeniální ptákovina. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý začiatok filmu ma nakoniec presvedčil k tomu aby som bol pri svojom hodnotení zhovievavejší ako zvyknem byť inokedy a tak film dostal vyššie hodnotenie, aj keď som sa prikláňal k o hviezdičku nižšiemu. Nebyť rasistických poznámok indiánskych šerifov a baby šamanky film by bol určite podstatne lepším, ale tých 20 minút v druhej tretine filmu bolo spravených veľmi zle. Celkovo by vo mne oveľa lepší dojem zanechalo, ak by bol mladý pár korisťou skupiny lovcov v štýle Deliverance alebo na druhej strane ak by bolo lovcom niečo viac podobné Predátorovi a nieslo sa v duchu scifi. Ale vďaka skvelému prostrediu, dobrým efektom, hudbe a snaživím hercom bábu Tutovku filmu odpustím a bude to mať u mňa za zhovievavých 55%. ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Naprosto náádhernej lesní survival slasher, který vyloženě oživil atmosféru 80. let videonasty kultovek jako byl třeba Night o the demon (1981) apod. Bigfoot trhá, láme, střílí lukem ... všechno je parádně vidět, žádné digi efekty, ale klasická ruční práce. Nejlepší byl ten týpek s rozmašírovanou čelistí jak se plazil lesem a hekal ... :-D To byl hnus no ... Sympatická holčina v hlavní roli, je na ni pěknej pohled. prostředí lesa supr, nějaká ta exploitace ze strany buranskejch lovců (který pak zas exploituje ten Bigfoot). No po dlouhý době fakt ukázkovej lesní horor, kterej se mi moc líbil. Oživení klasiky! 4/5 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejapný pokus o kryptozoologický thriller. Porce blbosti v něm několikanásobně převyšuje porci zábavnosti, takže jeho sledování bylo většinou spíš utrpením než zábavou. Scénář je fakt výživný a je mi úplně jedno, jestli je můj komentář spoiler, potřebuju se z té hrůzy vypovídat a číst to nemusíte: Čerstvě propuštěného vězně a jeho ženu přepadne a pak honí bigfoot. Bigfootové zjevně touží po lidských blonďatých samičkách, protože tenhle ukradne ženě hadry, asi je to fetišista. Její muž jí dá triko, a pak musí chodit do půl těla, čímž se může chlubit svými vyrýsovanými bicáky, tricáky a břišáky. Ale stejně byste ho tipli na to, že v lapáku dělal koště. Jako by náš pár neměl dost trápení s bigfootem, narazí ještě na tlupu ukázkově vylízaných bílých vidláků, kteří nemají rádi kriminálníky. Jeden se pak jde vychcat asi půl míle do lesa, druhý jde s ním a třetího pošlou za nimi ať je přivede. Překvapení - dostane je bigfoot. Bigfoot umí střílet z luku a používat nůž i sekerku. Ještě že jsou tu tedy indiánští policajti s prastarou moudrostí Matky Země a jejich příbuzná šamanka, kříženec Klekánice a baby Jagy, která jistě poradí, jak na Bigfoota vyzrát... Byl snad scénárista tohohle potratu mentálně retardovaný? Nebo šílený dadaista? Nebo se snad jedná, což považuju za nejpravděpodobnější, o rafinovanou parodii, nadsázku a úlet dohromady? A zajímá vás jak to celé dopadne? Pokud jste zkouření, nebo aspoň přiožralí, nebo jste filmovým vkusem perverzní víc než já, tak se možná i zvráceně pobavíte. Mně ovšem tahle neuvěřitelná šaráda přišla spíš jako jedna velká tragédie. Jedna hvězda za vtipně roztrženou hlavu od ucha k uchu a za absurdní a nečekaný závěr a la Predator. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

tak na to ze se to objevilo z niceho nic to slo..bigfoot vypada cool a kdyz se objevil hrala cool hudba..ale jinak hl. herecka pekna zacatek hrala celkem dobre ale pak nic moc..ten borec jenom ukazal sixpack a jinak hovno..parta pytliku byla vtipna ale naprosto tupa..no a kdyz je tam rubal tak to slo dobry gore apod..konec zajimavej fight, kterej se inspiroval u predatora - i vzhled bigfoota si myslim..jinak proste debilni film s debilama, ale se skvelou priserou a gore..je to na 3* ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)
  • Film má potitulkovou scénu. (griph)

Reklama

Reklama