Reklama

Reklama

Prvotní vztek

  • USA Primal Rage: The Legend of Oh-Mah (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Ashley Carr (Casey Gagliardi) přijíždí do věznice, aby vyzvedla svého přítele Maxe (Andrew Joseph Montgomery), kterého akorát pustili ven. Na cestě domů ale mají autonehodu, přičemž uvíznou v lese, kde na ně čeká nenasytná příšera se jménem Bigfoot, a boj o přežití tak může začít! Podaří se jim vypořádat se s touto nelehkou situací a hlavně přežít? (J*E*A*N*N*E)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina snímku hrozná ale hrozná nuda. Potom sa to síce rozbehlo, aj gore scén bolo dosť, sem-tam nejaké to napätie, ale dejová linka ma moc nenadchla. Prišlo mi to ako taká rozprávka pre dospelých, dokonca aj Baba Jaga tam bola. A ten koniec, no neviem, bolo síce cítiť že sa tu niekto snažil, ale výsledok bol aj tak len konina. Priemer. 60/100 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nemůže se vnitřně srovnat s tím, že otce jejího dítěte na pár měsíců zabásli, po propuštění doufá, že už budou žít jako normální rodinka, jenže po incidentu na silnici se ztratí v lese, a jejího milého nenapadne nic lepšího, než dělat ramena na bandu vidláků, kteří si přišli zalovit (a očividně to se zbraněmi moc neumí) a kteří víc než radu zoufalému páru vypouští z úst oplzlé kecy na adresu spoře oděné ženy. Vše rozsekne Bigfoot, který začne trhat čelisti a rozšlapávat lebky, a divák se docela baví. Ovšem pak dorazí čarodějnice a indiánské rituály, z atmosférického béčka je zmatené pobíhání po lese bez nápadu a zoufání nad tím, že to mohly být docela silné tři hvězdy. Takhle jsme někde mezi dvěma a třemi. Druhá polovina už totiž nikterak nepřekvapí. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mno... Po Big Legend jsem zavětřil a ucítil v lesích Britské Kolumbie další podivný pach, patřící zřejmě neznámému primátovi... Místní mu říkají Bigfoot a domorodci Oh-Mah. Začátek začíná slibně, ale při prvním zamručení jsem dostal nepříjemný pocit. Ne ze strachu, ale že to bude blbé. A bylo. Úvodní duo hned jak vyleze na břeh přestane asi úplě myslet. Úplně vypustí, že byli kamenováni i že někdo v noci ukradl hadry... Prostě pohoda. Oproti poznatkům je zdejší Bigfoot na vyšší vývojové příčce Bigfootů. Je to druh Bigfoot přemýšlivý asi... :-). Partička vidláků byla celkem vtipná, ale jakmile se tam objevil Ropotámo Pražského výběru, říkal jsem si za kterým kapradím asi číhá Michal Kocáb... Ponaučení? Do lesů Severní Ameriky a Kanady nejezděte ani souložit, ani pytlačit... Naštvete ducha mrtvého náčelníka. Howgh... Dvě masky z kůry. * * ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Má to parádní rozjezd (sražení chlápka) a super atmosféru až do prvních šípů v krků a masáží očí. Pak se to ale zvrtlo na totální kokotinu. Šamanství, čarodějnice, opičí 1+kk a nejvíc mě dojebala ta scéna, kdy frajerka sežere kus lidského masa a tu kostičku před ním brousí o kámen, kdy následně se s tou tří centimetrovou kostičkou v PUSE ožene tak, že chlupáč odletí 5 metrů daleko. A ten závěr radši ani rozebírat nebudu. Hvězda za sympatickou, pěknou Casey Gagliardi a druhá za výbornou atmosféru do cca 50. minuty (zde, to pro mě skončilo) a sem tam to dobré Gore. (430. hodnocení) ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,ROZHNEVANÝ MUŽ ROBÍ CHYBY." ,,TO JE NEJAKÉ INDIÁNSKE MÚDRO?" ,,TO SOM PRÁVE VYMYSLEL... TAKŽE ÁNO." __ Nízke hodnotenie, v ktorom sa odzrkadľujú rozporuplné reakcie užívateľov. ,,Primal Rage" ma pred pár mesiacmi zaujal nielen svojim trailerom, ale najmä námetom, keďže podobnú sortu monster filmov si vždy rád pozriem, zvlášť keď je filmov o bigfootoch tak málo. Všetko bolo dobre našliapnuté nato, aby išlo popredného zástupcu filmov z týmto legendárnym tvorom, keby tvorcovia až v takej miere nedali svojim fantaskným predstavám konečný tvar. Ako poznamenali iní, originálnosti filmu neprospieva nielen niekoľko klišé a logických nedostatkov, ale tiež stvárnenie postavy bigfoota s jeho výzbrojou a maskovaním, čomu zodpovedá svojrázna charakteristika jeho útokov. Ďalšie napredovanie filmu mi však nevadí. Čarodejnica je ešte pôsobivejšia ako bigfoot, a celá pasáž miešajúca scény z jej chalupy, zo šamanského rituálu a z bigfootovho obydlia je pre svoj neobyčajný mysticizmus tým najlepším, čo ,,Primal Rage" okrem úchvatného prostredia hlbokých lesov ponúkol. Finálna konfrontácia pripomína nielen prvého ,,Predátora", ale najmä v úplnom závere jeho pokračovateľa s predsa len nie úplne rovnakým výsledkom. (372. hodnotenie, 51. komentár k filmu) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • V čase 17:45 jde vidět u dívky krev na obličeji, v dalších záběrech není po krvi ani stopa. (Kudly4)
  • Film má potitulkovou scénu. (griph)

Reklama

Reklama