Reklama

Reklama

Narodila se v malém městečku, které kontroluje mafie. Je rozzlobená a hledá způsob, jak se pomstít těm, kdo nespravedlivě uvěznili a rozervali její rodinu. (Netflix)

Galerie (71)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo převážně v Kolumbii ve městech Bogotá, Pereira a Girardo. Tvůrci rovněž využili i města Durango v Mexiku a rovněž se točilo i ve Spojených státech, konkrétně v Miami a pro potřeby finální série (2019) i v Las Vegas. (fiLLthe3DD)
  • První série (2016) byla vysílána v hlavním vysílacím čase, a proto musely být mnohé scény vystřiženy (násilnosti spojené s organizovaným zločinem) – tvůrci se totiž obávali, že vysílání v pozdních hodinách by seriál odsoudilo k neúspěchu, a proto raději zvolili cenzuru a rating PG-13. Narconovela u diváků zabodovala a vzhledem k popularitě se tvůrci rozhodli, že druhá série (2017) tentokráte nebude ochuzena o krev a násilí a zvolili rating R a pozdní vysílací čas – sledovanosti to neublížilo a seriál si popularitu udržel i nadále. (fiLLthe3DD)
  • V 1. sérii (2016) je protidrogové oddělení označené fiktivní zkratkou TEA, v dalších řadách již tvůrci toto oddělení označují jako DEA, což je reálný úřad pro potírání drog. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama