Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Catalina (Isabel Cristina Cadavid) by se ráda prodejem svého těla dostala z chudoby. Překážkou jsou však její malá prsa. Bohatí drogoví překupníci totiž upřednosňují ženy s velikými a silikonem vycpanými vnadami, kterým mladičká Catalina ani zdaleka nemůže konkurovat. Dívka se tak rozhodne získat peníze na vysněnou plastickou operaci za každou cenu... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (1)

mira007 

všechny recenze uživatele

Kolumbijský film o holce, která je sice z bohatý rodiny, ale potom co si nechá udělat silikonová prsa se stane prostitutkou drogových dealerů, aby si užívala ještě více. Filmařsky exotika, která reflektuje jihoamerickou fascinací dokonalých těl a soutěží krásy. A je to teda asi první film, kde v rámci role herečka podstoupila opravdovou  plastickou operaci prsou, přičemž i ty záběry z operace jsou ve filmu ... asi součást honoráře. ()

Zajímavosti (5)

  • Za první tři víkendy navštívilo projekci filmu přes 214 tisíc Kolumbijců. (fiLLthe3DD)
  • Aby se Isabel Cristina Cadavid lépe vžila do role Cataliny, navštívila chudinské čtvrti Bogoty a Cali, kde sledovala prostitutky při výkonu jejich „profese“. S některými rovněž mluvila a vyslechla si jejich životní příběhy. (fiLLthe3DD)
  • Herečka Isabel Cristina Cadavid (Catalina) chtěla před natáčením podstoupit zvětšení prsou. Na žádost producentů ovšem zákrok odložila a operaci podstoupila až během samotného natáčení – děj knižní předlohy se točí okolo dívky, která si chce nechat zvětšit poprsí. Veškeré scény z operace a vkládání prsních implantátů jsou autentické. Samotný zákrok trval tři hodiny. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama