Reklama

Reklama

Obsahy(1)

NXT TakeOver: Philadelphia se uskutečnila 27. ledna 2018 ve Wells Fargo Center (Philadelphia, Pennsylvania). Na kartě se sešlo pět zápasů.

1) The Undisputed Era vs. The Authors of Pain (NXT Tag Team Championship)
2) Velveteen Dream vs. Kassius Ohno
3) Ember Moon vs. Shayna Baszler (NXT Women's Championship)
4) Adam Cole vs. Aleister Black (Extreme Rules Match)
5) Andrade "Cien" Almas vs. Johnny Gargano (NXT Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč už Gargano nedostane ten tolik zaslouženej titul... + příští Takeover dost nejspíš znovu prohraje protože Ciampa... Každopádně Cole vs. Black byla jedna velká parádička. 4* ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Ak už pre nič iné NXT Championship match si zaslúži tých 5*. To čo predviedli Almas & Gargano je pravdepodobne od dnešného rána môj najobľúbenejší zápas NXT éry. Neskutočné wrestligové divadlo plné drámy a napätia. Toto sa bude ťažko prekonávať. Wau, proste wau. A, áno boli sme svedkami aj iných zápasov - vysoko kvalitných zápasov. Sledovanie každého jedného bolo bolestivé, a nechcel by som byť v koži ani jedného wrestlera z tejto noci, lebo nadchádzajúce ráno bude pekelne bolestivé. Nenachádzam slov, som vyčerpaný len zo sledovania, a stále som sa priblblo usmievam od úžasu nad main eventom. Ak chcete niekoho nakloniť k wrestlingu, táto PPV bude tou ktorá ukáže to najlepšie čo wrestling môže ponúknuť. EDIT:Ľudia chvália NXT pretože ponúka lepši wrestlingový produkt než RAW & SmackDown. Kvalitnej zápasy, lepšie príbehy, lepšie charaktery (až na Ember tá nemá žiaden). ()

Reklama

BORKLASER 

všechny recenze uživatele

Lidi pořád chválí NXT jen protože je to NXT a ne hlavní roster...Popravdě kdyby na kartě nebyl zápas Black vs Cole a Gargano vs Cien byl by to velkej propadák...navíc byl takovej problém dát ten titul na Gargana? Asi ano,k tomu se vrátil Ciampa takže další prohra....hodně štěstí v 205 live Gargano. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • Oficiálními skladbami show jsou písně „When the Lights Come On“ a „Into the Fire“ od Asking Alexandria. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama