Reklama

Reklama

Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

S těma čtyřma hvězdičkama jsem se tedy dost upejpala. Nepatřím mezi nadšené fanynky Rosse Lynche (nicméně, nutno podotknout, že je to sympaťák!), úplně cílová skupina už taky asi úplně nebudu... ale to vůbec nevadí, protože se na to koukalo moc hezky...Anebo jsem prostě jen byla v tom správném rozpoložení na snímek takového řažení...Tak či onak.. líbilo se! ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl tím čím je, a ne tím čím není, jak tomu v mnoha případech je..(to jsem nevymyslel já, ale Werich, vy chytráci) tzn jako love story to funguje, jako poučný teenage movie to je taky okej, a docela fajn to funguje jako pidimuzikál, songy v tom jsou chytlavý, lidičky koukatelný, a slabší povahu .. jako jsem například já, to může chytit za srdce, případně za pidikoule. Jediný co mě sere, že nemám tu apku.. a vlastně ani nemůžu, dyk mám čudlíkatej tele.. a vlastně ..bych ji asi ani nechtěl, protože...Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl tím čím je, a ne tím čím není, jak tomu v mnoha případech je. Jasný vy paka ?? ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Žánrově čistá moderní pohádková moralitka o slávě a jak s ní naložit. 1) Takové sny jsem na střední taky míval. Ale holt mi chyběla apka Universe._____ 2) Poněkud přihlouplý děj silně vylepšují neobyčejně přitažliví kluci. 23letý zpěvák, výborný tanečník, ucházející televizní herec, kytarista , klávesák, bubeník ve svém filmovém debutu Ross Lynch (hlavní postava Kyle) má obrovské charisma. Abych nezapomněl, v roce 2018 i model pro Dolce & Gabanna. 26letý sladce machistický Gregg Sulkin (hokejista Derek) a 25letý Markian Tarasiuk (žárlivec Brian) se taky nedají zahanbit. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Konečně dobrá romantikou prolezla komedie..:) má to příběh...je to vtipný.. dobrá hudba... Samosebou nějaká ta Romantikaaaa.. jako celek to celé funguje.. zpěv ala Bruno Mars.. nemá chybu:) jediný co mě fakt pilo krev..je českej dabing ty jeho mámy. WTF!! Pohledná ženská a hlas jak nějaká rázná šedesátka...fuuuuj... 80% tohle mě bavilo... tlustej Loooser..borec.. při té večeři mě ho bylo fakt líto...prej nakonec se z té holky vyklubal chlap.. :) :) není zase tak lehké naložit s kouzelnou apkou aby se z Vás nestal totální idiot... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Já tyhle romantické filmy z prostředí americké střední školy prostě miluju. Opět velice hezký romantický příběh, který zahřeje u srdce. Ovšem tento film je doplněn navíc o fantasy prvek a to ho dělá ještě zajímavějším. Jediná věc, která mi vadila, byl ten gay, ty jeho scény byly opravdu trapné. Ale jinak se jedná o opravdu kvalitní počin a rád se na to někdy v budoucnu znovu podívám. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první americký film, který byl financován čínskými společnostmi DNA Pictures a Heyi Capital. (kellne)
  • Film měl dobrý scénář, ale herci měli svobodu improvizovat. Což je také vidět v některých scénách. (kellne)

Reklama

Reklama