Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

The Beatles jsou bozi a nedat jim 5 hvězd je rouhání. Nicméně zde hodnotíme film. Help je takovej Kameňák. Stejně jako Troška z vtipů splácal děj rádoby komedie, splácali tvůrci Helpu z písniček populárních Beatles celovečerák. I když někomu děj připadá uvolněný, i když Beatles mám komplet doma i s raritními songy a asi nikdy nevydanými demo verzemi písní, nemohu se ubránit dojmu že hoši moc hrát(jako herci) neuměli. V šedesátejch se na to v době vrcholné mánie po všem s Brouky asi nahlíželo jinak... ale třeba můj táta, kterej doslova ujížděl na všech britskejch bigbeatovejch kapelách mi sám říkal, že Help jako film nic moc. Za mně je to lepší průměr a to Johnovi, Paulovi, Ringovi a Georgovi hodně nadržuju. * * * ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keďže mňa (najmä kvôli môjmu veku) beatle-mánia obišla a ich tvorbu si vypočujem snáď len vtedy keď rodičia vyhrabú nejaké staré vykopávky a spomínajú, tak som sa bál aká bude reakcia najmä na hudobný potenciál filmu. A možno je to aj dobre, že Beatles sa ku mne nedostáva viac sporadicky, lebo tá hudba je tým pádom pre mňa menej vtieravá a cez film si tých pár songov rád vypočujem. Čo sa však týka mimomuzikálového hodnotenia, to vnímam tiež pomerne pozitívne. Humor je naozaj pomerne pythonovský a tým pádom aj pre mňa prijateľný a postačujúci. Takže film určite nepotrebuje zachrániť. 70%. ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Ó mocná bohyně Kalí .. dát zde méně než ***** je rouhání a urážka tvá nesmírná, volající po okamžité a zasloužené pomstě! /navrhuji minimálně doživotní zákaz vyjadřovat se nějak na veřejnosti k Beatles/ ... do prkna, vy snad tady až na pár výjimek nikdo nevíte, co je to nostalgie .. bezmezné nadšení a beatlemánie, to je totiž moje ... ... _ Morien _ .. a .. _ Sašenka165 _ .. díky za ty vaše řádky ... ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů natočených Beatles.Vynikající písně a humor.95% Zde bych si dovolil dát text písně Help! : Help, i need somebody, Help, not just anybody, Help, you know i need someone, help. When i was younger, so much younger than today, I never needed anybody's help in any way. But now these days are gone, i'm not so self assured, Now i find i've changed my mind and opened up the doors. Help me if you can, i'm feeling down And i do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me. And now my life has changed in oh so many ways, My independence seems to vanish in the haze. But every now and then i feel so insecure, I know that i just need you like i've never done before. Help me if you can, i'm feeling down And i do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me. When i was younger, so much younger than today, I never needed anybody's help in any way. But now these daya are gone, i'm not so self assured, Now i find i've changed my mind and opened up the doors. Help me if you can, i'm feeling down And i do appreciate you being round. Help me, get my feet back on the ground, Won't you please, please help me, help me, help me, oh ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zábavná crazy komedie v dobovém duchu, to jest prošpikovaná absurdním humorem a hodně ulítlými nápady všeho druhu (zmenšovací paprsek, tanková bitva, šílení vědci a ještě bláznivější následovníci kultu bohyně Kailí). Několik odkazů na bondovky, různé akčně špionážní díla, sellersovky, všechno dohromady. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Názory na konečné pojmenování filmu se různí - podle některých pramenů ho "zavinil" Ringo Starr, který tak reagoval na nečekané zjevení tygra na "place". (Robbi)
  • John Lennon chcel pôvodne natočiť skladbu "Help!" v pomalom štýle Boba Dylana, ale pre úvod filmu bola potrebná rýchla klasická beatlesovka. Johna neskôr štvalo, že fanúšikovia nepochopili hlavnú myšlienku tejto pesničky - a to konkrétne, že sa cíti opustený, neistý a skutočne volá o pomoc. V 70. rokoch ju chcel prerobiť do podobného štýlu svojho sólového hitu "Scared", no bohužiaľ to nestihol. (kosticka7)

Reklama

Reklama