Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Palec hore za překlad. Bad Samaritan je prostě Skrytý zlo jak vyšitý, pyčo. Napadá mě snad jen jedna větší pecka - The bridge of the dragons - Vyvolený. Ok....Každopádně film je, díky Buddhovi, konečně zas jednou z kategorie povedených a tak sem neměla během sledování chuť si vypíchnout oči a nebo rovnou spáchat sebevraždu. Vloupat se někomu do baráku je sice fujky, ale ještě víc fujky je, když dotyčnej má v baráku svázanou babu a je to vraždící sociopat, co navíc disponuje vlivem, prachama a vším, co vy nemáte. To pak lítáte na policii s fotkou vězněný baby a i když se doznáváte ze svých zločinů, všem je to u prdele. "Jen vykrádej dál, brácho, hlavně pal do piče." No teda úplně všem to jedno není. Pan Psycho je tak trochu pomstychtivá svině a tak vám během jednoho dne zkurví kompletně celej život nemluvě o tom, že vaší přítelkyni naloží tak, jak vy asi nikdy ne. Co teď? Je čas na měření čůráků a větší kokot bere všechno. Film je až morbidně zábavnej, Davídek Tennantů zahrál psychouše naprosto dokonale (taky Vám připomínal mrdlou verzi Ashe ze Smrtícího zla, když změnil účes?) a já osobně bych ho asi nasrat nechtěla. Ta jeho jáma byla dost brutální i bez kyvadla, louh to jistil. K plnému počtu hvězd chyběla při závěrečné scéně píseň Jééédu na kooooni, jéééžišmarjááá!! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jedná se o kvalitní Hororový Thriller, víc napínavý, než je moje guma u trenek. Opravdu, už dlouho jsem nebyl u filmu tak napjatý jako právě u Bad Samaritan. Nebylo místa, kde bych mohl vydechnout, z toho šíleného tempa, stále se něco dělo. Herci jsou sympatičtí, David Tennant zahrál psychopata na výbornou. Dalším velkým plusem bylo pro mě prostředí, hltal jsem každičký kousek, moderní vychytávky, super Maserati a dokonalá atmosféra. Jsou tu dvě scény, při kterých jsem se lekl tak, že se málem sesypal barák. Škoda jen, že to nebylo ještě více Hororovější či krvavější. Doporučuji, slabší pětička. (491. hodnocení) ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jak praví jedno moudré čínské přísloví - nevyplácí se vykrádat honosné baráky zazobaným pofidérním maníkům = jelikož se z nich mohou vyklubat vypočítaví úchylové, co mají ve sklepích spoutané ženské a dokážou Vám za pomoci nejmodernějších sledovacích a dálkově řízených aplikacích udělat ze života pomyslné peklo ! To se takhle jednou rozhodli Jarda s Vendou, že si vezmou ke své mizerně placené práci hotelových poslíčků a profi-parkovačů aut ještě bokovku. Co čert nechtěl, skřížil jim cestu úchyl největšího kalibru, který měl bohužel ještě vážně hodně peněz a s takovými se hra na schovku fakt nehraje (Jarda by mohl vyprávět, Venda už bohužel ne). Pro mě do téhle chvíle neznámý herec David Tennant se pro svojí roli uhlazeného úchyla fakt asi narodil, ještě teď mi stojí chlupy i v místech, kde bych přísahal, že žádné nemám, fuj !...........................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dean Devlin je schopný producent a scenárista, a až jeho druhý režijní počin ho katapultoval mezi schopné režiséry. Vzdor příšernému názvu je to věru adrenalinový thriller s hororovou příměsí. Devlin nevsadil na žádné známé herecké kapacity, jména David Tennant a Robert Sheehan nikoho nepošlou do kolen, daleko známější herečka Kerry Condon je tou vězněnou obětí, vedlejší role také nejsou bezvýrazné, celý cast působí neokoukaně. Stěžejní nápad s objevem uvězněné mladé dívky není ani náhodou inovativní. A hra kočky s myší, respektive inteligentní psychopat vs maník, co mu narušil klid, pokoj a teritorium, to má ve filmovém vesmíru bezpočet variací. Devlin však učinil zázrak - film natočil zcela neotřelou formou a jeho styl má náznaky určité sofistikovanosti. Co mně naopak místy chybělo, byl cit pro některé vyhrocené scény, ty nakonec nevyzněly tak drasticky, jak by si bývaly zasloužily. Režisér a jeho herečtí svěřenci ale určitě nepolevoval, delší stopáž byla pokryta tak akorát spádem událostí. Slušně se zapracovalo na napětí. Mnozí ocení, že to nepřetéká krví a místo toho se sází na invenční ráz. Takže mně z toho vychází příjemné překvapení, film jsem chtěl původně dokonce obejít, tak moc neatraktivně na mě působil. A fakt bych se nezlobil za větší krevní průtok. Má to spolehlivý energický náboj, který diváckou pozornost dokáže udržet, režijně, scenáristicky a herecky je to na úrovni, příznivci sofistikovanějších thrillerů se pomějí. 10/10 ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Bad Samaritan není úplně mimo mísu, ale mám s ním jeden zásadní problém. Nikdy v životě jsem nebyla tak iritovaná chováním policistů, jako právě tady. Asi se se mnou může někdo hádat o zákonech v Americe a bla, bla, bla, ale zdejší vedlejší postavy bych nakopala do prdele. Scénář je v podstatě detailně promyšlený, ale ty detaily v průběhu začnou sklouzávat do nepravděpodobných situací, které já prostě nejsem schopná odpustit. Takže dávám tři hvězdy za začátek, dobré herecké výkony, co se týče hlavních postav a za konec. Překombinovaný prostředek mě ale občas fakt nutil se rozčilovat. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)
  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama