Reklama

Reklama

Seznamte se s Gusem Gormanem (Richard Pryor), naivním počítačovým programátorem, pro nějž je klávesnice jeho největší zbraní. V důsledku toho čelí Superman svému dosud největšímu nepříteli. Christopher Reeve se znovu zhostí své role v níž ještě prohloubí lidskou stránku své postavy, když jako Clark Kent spatří na srazu střední školy ve Smallville Lanu Langovou (Annette O’Toole). A když se Muž z oceli po vystavení Kryptonitu stane jeho největším nepřítelem, Reeve se zhostí obou rolí s oslnivým herectvím. Prožijte Supermana III s celým jeho srdcem, hrdinstvím a vzletným humorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

SG-1 

všechny recenze uživatele

Částečný úpadek oproti dvěma předchozím dílům. Lex Luthor zmizel a jeho náhrada je dosti podprůměrná. Začátek filmu působí, jako kdybyste koukjali na úplně jiný film. Zato jsme se dozvěděli, jak perfektně vyčistit moře od ropných skvrn. A v žádném případě nechtějte po Supermanovi, aby vám do pití přinesl trochu ledu :) ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Ono to tak zlé není, jen to u nás bylo méně, nebo spíš vůbec známé, v té době co dvojka a jednička. Reeve ukázal že vůbec nehrál špatně toho zlého. Konečná "bitka" spíš úsměvná ale to se podepsal zub času. Ale dvojka se Zodem, stále vede. Tohle je rozhodně slabší o poznání. Jsem zvědavý na čtyrku , kterou jsem ještě vůbec neviděl :-D ()

Reklama

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Supermana s Christopher Reevesem mě zklamal. Druhý díl byl sice slabší, ale stále dobrý a tak jsem doufal, že se kvalit audrží i u dalšího dílu. Bohužel jak už to u devadesátkových pokračování bývá, film je akorát plochý a člověk se většinou zasměje jen nad tím, jak je film špatný. I přes to, že je film už v letech, kdy bylo CGI lepší, stále bych tu nechtěl kritizovat věci jako Supermanovo létání. Zápletka, kdy se budižkničemu dostane do počítačové firmy a pár kliknutíma ovládne svět je jak od prvňáka a průběh filmu není o moc lepší. Herecké výkony jsou na tu dobu dost dobré a člověk si k postavám vytvoří nějakou vazbu. Superman se tu vrací do Smallvillu, Lois scénáristy na začátku pošlou dopíče a snaží se narychlo vytvořit pouto s bývalou spolužačkou, přičemž se jim to podařilo asi jako mě psaní recenzí. Třetí díl se zkrátka nepovedl, ale tohle klišovité dojení značky už beru u starších kousků jako samozřejmnost. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Superman vs. obrovský superpočítač made in 1983. Vždy dokážem oceniť,keď má nekto odvahu a neváha si urobiť srandu zo zabehnutých značiek. Nevyhol sa tomu ani Superman. Tretie pokračovanie spadá do parodickej roviny, pohybujúcej sa od grotesky smerom až neviem kam :) Na jednej strane sú tu scény typu nasávajúci či "děvkársky" superman, superman vs. Clark Kent, ktoré sú strašne fajn, ale celok vyzerá ako priemerná a nevýrazná komédia, ktorých boli v zlatých osemdesiatych rokch natočené tisíce. ()

Ichabod odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady jsou už jenom idiotské postavy a Reeve si jede svou speciální hereckou ligu. Jedna debilní akční scéna střídá druhou a souboje jsou totálně gay. Ostudná série a ani dva následující restarty s mega budgetem a snahou i talentem obdařených tvůrcu se mezi výjimečnou kvalitu nedostali.Superzoufalec :) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (24)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama