Reklama

Reklama

Seznamte se s Gusem Gormanem (Richard Pryor), naivním počítačovým programátorem, pro nějž je klávesnice jeho největší zbraní. V důsledku toho čelí Superman svému dosud největšímu nepříteli. Christopher Reeve se znovu zhostí své role v níž ještě prohloubí lidskou stránku své postavy, když jako Clark Kent spatří na srazu střední školy ve Smallville Lanu Langovou (Annette O’Toole). A když se Muž z oceli po vystavení Kryptonitu stane jeho největším nepřítelem, Reeve se zhostí obou rolí s oslnivým herectvím. Prožijte Supermana III s celým jeho srdcem, hrdinstvím a vzletným humorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

lekr 

všechny recenze uživatele

Třetí superman není špatný ale je úplně o něčem jiném než ti dva předchozí. Víc vtipný ale zase s poněkud trapným záporákem o kterém pochybuju jestli to v čem mu chtěl Superman zabránit je vůbec zločin!! Akce je tu sice víc než v jedničce ale scénář je dost nablblý a ani některé dobré vtipy ho nezachrání!! Reevesovou charisma jako herce je ale veliké proto dávám slušné tři hvězdičky.... ()

demented 

všechny recenze uživatele

Superman vs. obrovský superpočítač made in 1983. Vždy dokážem oceniť,keď má nekto odvahu a neváha si urobiť srandu zo zabehnutých značiek. Nevyhol sa tomu ani Superman. Tretie pokračovanie spadá do parodickej roviny, pohybujúcej sa od grotesky smerom až neviem kam :) Na jednej strane sú tu scény typu nasávajúci či "děvkársky" superman, superman vs. Clark Kent, ktoré sú strašne fajn, ale celok vyzerá ako priemerná a nevýrazná komédia, ktorých boli v zlatých osemdesiatych rokch natočené tisíce. ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání, hlavně příšerná první půlka filmu. To je právě to, co trojku nejvíc sráží - neskutečně směšná první půlka, která je parodií a docela temná druhá půlka vrcholící na vrakovišti. Dost z toho čiší, že tůrci nevěděli jestli chtějí udělat komedii nebo akčňák. Nakonec z toho vzniknul hybrid, který je přesto díky druhé půlce koukatelný. A musím si taky přílít, Richard Pryor je opravdu příšerný, kdybych ho viděl ve více filmech, asi si na něj utvořím silnou alergii. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Takto pochovať jednu nehynúcu komisovú ikonu je umenie Lester....lietajúci opitý Superman, súboj na vrakovišti- zlý Superman vs. Clark Kent? A ten nechutný imbecilný černoch....čo to do pekla malo znamenať? Úvod filmu mi pripomínal humor najhorších častí policajnej akadémie, skrátka hnus. 2. najhoršia komiksová adaptácia akú som videl( na Schumacherovu katastrofu Batman a Robin nemá nič). Tá 1* je za Christophera Reeva, neskutočný kvalitatívny pád po skvelej dvojke ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Ono to tak zlé není, jen to u nás bylo méně, nebo spíš vůbec známé, v té době co dvojka a jednička. Reeve ukázal že vůbec nehrál špatně toho zlého. Konečná "bitka" spíš úsměvná ale to se podepsal zub času. Ale dvojka se Zodem, stále vede. Tohle je rozhodně slabší o poznání. Jsem zvědavý na čtyrku , kterou jsem ještě vůbec neviděl :-D ()

Galerie (62)

Zajímavosti (24)

  • Diváci Reevea k jeho smůle zařadili do škatulky herce jedné postavy. V osmdesátých letech se proto snažil uspět ve filmech různých jiných žánrů. Když tyto pokusy z velké většiny skončily neúspěchem, Reeve se nechal přemluvit k účasti ve čtvrtém pokračování, jež bylo velkým propadákem. (WolfR)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama