Reklama

Reklama

Na Zemi dopadnou tři meteority. Brzy se ale ukáže, že s těmito vesmírnými tělesy přišla na Zem záhadná forma života v podobě obřích draků, kteří mají v plánu se zde usadit. Jediný, kdo je může zastavit je tým bývalých vojenských pilotů, kteří pracují na vývoji chytrých letadel, která by bylo možné ovládat pouze silou mysli. Vedoucí týmu Emma Harperová se tedy rozhodne vyrazit na nejbližší vojenskou základnu. Musí přesvědčit velitele, aby jí dal letadlo, do kterého by zabudovali tuto novou technologii a vydali se do boje s mimozemšťany. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (15)

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Obyčejná blbost.¬         Ne, není to pokračování "vetřelčí" řady začínající proslulým snímkem Vetřelec v režii R. Scotta z r. 1979. To pouze společnost Asylum vypůjčila si název, aby se její škvár lépe prodával.¬                 K mé lítosti radost ze sledování vybírání další odpadní jímky společnosti Asylum nenastala; snímek je strašlivě ubohým po všech stránkách a jak tomu často bývá, dorazila mě kvalita scénáře doslova jumpová. Film je tak obyčejně blbý, že jsem se úvahami, zda jej zařaditi do skupiny snímků nezapomenutelných, snímků "velké polní latriny", nezabýval ani chviličku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jen samotný strohý obsah dokáže jistě vyvolat v mnoha divácích vlnu pochybností a co teprve ve chvíli, kdy zjistí, že za vším stojí nechvalně proslulé studio Asylum. Myslím si, že to asi hovoří za vše, ale můžu se klidně mýlit. Třeba se někomu tento film bude líbit, ovšem černá čísla napříč internetem jsou jasným varovným signálem. Rozhodně nečekejte nic ve stylu Den Nezávislosti! Vzhledem k tomu, že rozpočet filmu byl minimální, je asi každému jasné, že se před kamerou producírovala především řada nepříliš známých tváří, která nepředvedla zrovna nejoslnivější herecké výkony, ale na jejich obranu bych chtěl říct, že stupidita scénáře jim taky zrovna moc nepomohla. Je zde totiž celá řada nudných pasáží, plných nezáživných dialogů, rodinných výtek a rádoby hraní na city – což většinu lidí stejně nezajímalo a já rozhodně nebyl výjimkou. Co se týká speciálních efektů, tak ty rovněž moc kvality nepobrali. Digitální výbuchy, paprsky, souboje – to vše bylo na podprůměrné úrovni, stejně jako samotné ztvárnění monster. Jeden by se možná těšil alespoň na to jejich řádění a demolici všeho okolo sebe, ale to je popravdě scvrknuto jen do několika krátkých záběrů a jinak se pořád jen kecá a kecá. Takže i v tomto případě si tvůrci podřezali větev sami pod sebou. 10% ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Asylum v tej horšej podobe, mockbuster snažiaci sa priživiť (ale len názvom) na najnovších Votrelcoch sa inšpiruje množstvom sci-fi filmov od Godzily až po Deň nezávislosti. Akcie biedne, triky ešte horšie, scenár neexistuje. Skupinka hlavných hrdinov (prvá tímovka plná krípľov) sa zväčša prechádza z čarovnou prilbou pod pazuchou a rozpráva aký je ich ten NEURO projekt úžasný. Tri monštrá vyzerajúce ako vystrihnuté z nejakého japonského filmu a skrížene z Dragom Z Dračieho srdca, ničí Zem v 3 či 4 pasážiach trvajúcich dokopy 15 sekúnd, aby sa nakoniec spojili do jedného. Neskutočný blábol, po dopozeraní ktorého divák ešte hodnú chvíľu rozmýšľa, čo to spravil... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Objektivně odpadová záležitost po všech stránkách, ale musím dát alespoň jednu hvězdu za snahu všech zúčastněných, když se podíváte, kolik lidí se na filmu podílelo. Největším mínusem úsměvného filmu jsou laciné efekty tak, jak je lze u společnosti Asylum očekávat. Tedy, zde jsou ještě horší, než v jejich jiných počinech. Auto jede krásnou americkou pustinou, zastaví, S. Brown pokračuje na vozíku a najednou...laciný počítačový kouř z kráteru. Proč, proboha? Skutečný by byl přece levnější a lepší... Samotní kříženci draků a démonů jsou uděláni tak mizerně, že snad i nejlevnější PC hra má dokonalejší efekty. A to pominu, že ve vzduchu působí jako strnulá 3D krabice. O řítících se budovách snad ani nemluvě....jak jsou špatně udělané. Ale budiž, nebýt ovšem divných a nekonečných dialogů a řady nelogičností. Jak se prosím dostal drak do jeskyně s úzkým vchodem, ze které vyletěl proražením stropu? Znalci společnosti samozřejmě nemohou čekat zázraky, ale tohle je i pod úrovní Asylum. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Ne, nebudu ze sebe dělat debila s klobásou v zadnici. Není to odpad. A nebo je? Asylum přeci dělá jen odpady. Ne, skutečně to odpad není, nebudu se tu ztrapňovat tímto hodnocením. Věřím, že kdyby to měl pod palcem Cameron, se svým prznícím bratrem Abramsem a výsledek by byl stejný, hned by to tu zářilo červeně. Upřímně, má to stejně "kvalitní" a logický děj jako jejich filmy. Rozdíl je jen v rozpočtu. U nich je ostudou, co tvoří za peníz rozpočtu malé země, u Asylum je v tomto případě poctou, co za těch pár šupů spíchli. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama