Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 3

(série)
Trailer 1
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 38 min (Minutáž: 28–41 min)

Kamera:

Paul Varrieur

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Elisabeth Shue, Jose Miguel Vasquez, Jacob Bertrand (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dódžó Cobra Kai vede nový mistr a Johnny s Danielem tak mají dalšího soupeře. Dávné spory nikdy nezmizí – stejně jako Cobra Kai. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou třetí řadu jsem přemýšlel nad tím, jestli to, jak je to hloupoučké a naivní byl vlastně záměr či nikoliv. Za mě už by se možná mohli od toho ducha původního filmu malinko oprostit. V podstatě jakékoliv bitky mi přišly vyloženě slabé, strojeně pomalé a nepřipomínaly skutečný boj leč jen choreografii. Pořád je to feel good seriál, který jsem si občas rád po jednom dílu pouštěl, ale kvalita citelně opadla a jsem docela zvědav do jaké úrovně protizákonného chování to chtějí tvůrci vyšponovat. Ale musím pochválit mnoho návratů postav, které potěší zejména fanoušky originálu...70% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a mám za sebou prvý seriál produkovaný v novom roku. Cobra Kai už aj môžem celkovo ohodnotiť, lebo všetky tri série to mali rovnako, veľmi dobrý dej aj sympatické postavy. Fanúšikovia karate kida si môžu pridať aj piatu hviezdičku. Určite lepšie zakončenie ako v tej druhej serií. Ešte dorazím dejiny sprostých slov Nicholasa Cagea a dávam pauzu od netflixu, hbo go čaká. 4* ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2019. Obsahuje desať dielov: 1. Následky, 2. Prirodzenosť versus disciplína, 3. A teraz zaplatíš, 4. Správna cesta, 5. Miyagi-Do, 6. Kráľ Cobra, 7. Prekážky, 8. Dobrý, zlý a drsňácky, 9. Cítiť noc, 10. Devätnásteho decembra. Perfektné pokračovanie nostalgického seriálového karate návratu k atmosfére a ideálom osemdesiatých rokov minulého storočia. ***** ()

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už poměrně dost natahovaná série plná wtf náhlých přesunů postav od jednoho senseie k druhému. Obecně si logika toho, co většina postav v seriálu dělá, vzala dovolenou a tvůrci už se ani neobtěžují ji tam nějak dodávat. Všechno je podřízeno dramatickému vývoji. Navíc i toho humoru a sympatického pošťuchování mezi dvěma hlavními protagonisty už je méně, takže nakonec dokoukáno už jen ze setrvačnosti. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série nabízí téměř totéž co předchozí. Jen to překvapivě skvělé, už není překvapivé. To co bylo divné a někdy i špatné zůstává divným a špatným. Jenže člověk už si zvykl. CK ve třetí řadě umí zatlačit na nostalgii. A ne jen na tu karate kiďádskou. Nabídne výbornou týmovku se dvěma naprosto rozdílnými hrdiny. Nabídne 80kové vykonstruované bitky. Nabídne romantické zpátky do minulosti a nebojí se ve stylu filmů o bojových umění nabídnout až magické chvaty. Linky dospělých mě opravdu bavili a užíval jsem si je. Na rozdíl od linek puberťáků. Děcka se chovají jak zvířata a šílenci. trošku to jde do kontrastu a v určitých pasážích mě to nabourávalo ten svět a vlastně i rušilo. A to nemluvím o přerodu jedné z postav. Proměna Daenerys Targaryen z GoT byl proti tomu geniální maratón. Závěr má koule a příjemné vyústění, ale nemohu se zbavit dojmu, že až přehnaně fanboyovské. Každopádně CK opět bavila. O trochu méně než druhá série a o poznání méně než první. 80 příjemných procent a sem se snad poslední sérií. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (4)

  • Když Johnny (William Zabka) popíjí v baru pivo a povídá si s Kreesem (Martin Kove), je vidět, že než se Kreese rozloučí, dopije svoji whiskey. Hned v dalším záběru, když odchází, je vidět jeho sklenice jako nedopitá. (BaronDevil)

Reklama

Reklama