Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 3

(série)
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 38 min (Minutáž: 28–41 min)

Kamera:

Paul Varrieur

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Elisabeth Shue, Jose Miguel Vasquez, Jacob Bertrand (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dódžó Cobra Kai vede nový mistr a Johnny s Danielem tak mají dalšího soupeře. Dávné spory nikdy nezmizí – stejně jako Cobra Kai. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (57)

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě sezony mě bavily hodně, právě tím jak chytře dokázaly navázat na staré filmy a přitom převrátit jejich koncept, směřovat úplně novým směrem - a přesně na tohle třetí řada úplně kašle. Místo rozvíjení příběhu někam dál se jen točí v kruhu nostalgického vracení dalších a dalších starých postav, opakování pořád stejných schémat, a ve finále i návrat do té totální osmdesátkové černobílosti, kterou se první dvě řady snažily rozbít. A přitom je to i docela nuda - poslední tři díly dobré, ale všechny předtím jsou v podstatě úplně zbytečné. Docela škoda, další pokračování mě tak už moc nezajímá. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač jede třetí série seriálu v kompletní producentské režii Netflixu, tak na kvalitě to není vlastně znát. A to i přesto, že dávám o hvězdičku méně. Méně totiž dávám asi jenom proto, že tvůrci třetí sérii hrozně natahují a ve výsledku se v ní nic moc neděje, než jen to, že se prohlubuje vztah k hlavním a vedlejším postavám. Pořád to ale stačí k tomu, abych byl spokojen a mohl se na další sérii těšit. Navíc mám pocit, že je více kecání a méně bojů. Závěr to ale krásně dohnal. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a mám za sebou prvý seriál produkovaný v novom roku. Cobra Kai už aj môžem celkovo ohodnotiť, lebo všetky tri série to mali rovnako, veľmi dobrý dej aj sympatické postavy. Fanúšikovia karate kida si môžu pridať aj piatu hviezdičku. Určite lepšie zakončenie ako v tej druhej serií. Ešte dorazím dejiny sprostých slov Nicholasa Cagea a dávam pauzu od netflixu, hbo go čaká. 4* ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jak svěží a nenucený byly díly předchozích dvou řad, tak stupidní jsou díly třetí. Tady už se jede za každou cenu drama, ke kterýmu aby se dospělo, musí se těžce cucat zápletky z prstu. Některým postavám chybí motivace, jiným IQ a veškerýmu dění logika. Finále bylo sice slušný, ale když vezmu v potaz, jakým způsobem se k tomu scénáristi domlátili, posouvá to třetí sérii o řád níž. ()

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už poměrně dost natahovaná série plná wtf náhlých přesunů postav od jednoho senseie k druhému. Obecně si logika toho, co většina postav v seriálu dělá, vzala dovolenou a tvůrci už se ani neobtěžují ji tam nějak dodávat. Všechno je podřízeno dramatickému vývoji. Navíc i toho humoru a sympatického pošťuchování mezi dvěma hlavními protagonisty už je méně, takže nakonec dokoukáno už jen ze setrvačnosti. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama