Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 3

(série)
Trailer 1
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 38 min (Minutáž: 28–41 min)

Kamera:

Paul Varrieur

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Elisabeth Shue, Jose Miguel Vasquez, Jacob Bertrand (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dódžó Cobra Kai vede nový mistr a Johnny s Danielem tak mají dalšího soupeře. Dávné spory nikdy nezmizí – stejně jako Cobra Kai. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a mám za sebou prvý seriál produkovaný v novom roku. Cobra Kai už aj môžem celkovo ohodnotiť, lebo všetky tri série to mali rovnako, veľmi dobrý dej aj sympatické postavy. Fanúšikovia karate kida si môžu pridať aj piatu hviezdičku. Určite lepšie zakončenie ako v tej druhej serií. Ešte dorazím dejiny sprostých slov Nicholasa Cagea a dávam pauzu od netflixu, hbo go čaká. 4* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V roku 2018 mal premiéru americký televízny seriál "Cobra Kai". Je to voľné pokračovanie kultového kino filmu "Karate Kid", ktorý bol natočený v roku 1984. Dej sa odohráva tridsať štyri rokov po udalostiach, ktoré sa odohrali v pôvodnom snímku. V hlavných úlohách sa znova objavili herci William Zabka a Ralph Macchio. Znova vypukla rivalita medzi Johnny Lawrenceom a Danielom LaRussom. Tretia séria bola vyprodukovaná v roku 2019. Obsahuje desať dielov: 1. Následky, 2. Prirodzenosť versus disciplína, 3. A teraz zaplatíš, 4. Správna cesta, 5. Miyagi-Do, 6. Kráľ Cobra, 7. Prekážky, 8. Dobrý, zlý a drsňácky, 9. Cítiť noc, 10. Devätnásteho decembra. Perfektné pokračovanie nostalgického seriálového karate návratu k atmosfére a ideálom osemdesiatých rokov minulého storočia. ***** ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série - (8/10). Tohle byla série, kde jsem věděl, že žádné další díly zatím vydané nejsou, takže jsem si každičký díl pořádně užil. Výrazného dějového vývoje jsme se ve třetí sérii nedočkali. To pravé jádro celého příběhu této série, bylo prohlubování jednotlivých postav. Například Kreese tady má hodně povedenou nastíněnou minulost. Tento seriál mě vážně chytnul a bez problémů mu odpustím mírně hluchá místa. Hrozně mě potěšily návraty některých postav, také uzdravení jak na těle, tak duši a na vznik nových přátelství i obnovení těch starých. Nemůžu se dočkat další série, protože Cobru Kai vnímám jako naprostý fenomén, který tady nemá obdoby. Cobra Kai never dies! Nejlepší epizoda: 19. prosince (S03E10) ()

Gumi.30 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne. Třetí serii lze po grandiozním závěru druhé serie vnímat jako velké zklamání. Tvůrci si na sebe trochu upletli bič, ze kterého se horko těžko dostávali skrze celkem povedené zapojení retro japonské kliky. Celkově to ovšem nefunguje a místy se z toho stává, až nevkusné sci-fi, kde vládne doslovnost a schopnost skoro do všeho nacpat hada. Tam kde dříve fungovala alespoň velmi zlehčená snaha o spirituaslismus nyní nastupuje machismus a snaha všechno vyhánět do absolutního extrému. ()

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takze uz aj najsympatickejsi serialovy pocin poslednych rokov dobehla tradicne nezmyselna serialova struktura plna vaty a zbytocnych dejovych liniek. Nastastie to ma stale este caro a taha to ustredna dvojica. Takze stale velmi fajn, ale ten pad zabolel. Takto vysoko hodnotin hlavne kvoli skvelym poslednym trom epizodam. 7/10 ()

Galerie (145)

Zajímavosti (4)

  • Když Johnny (William Zabka) popíjí v baru pivo a povídá si s Kreesem (Martin Kove), je vidět, že než se Kreese rozloučí, dopije svoji whiskey. Hned v dalším záběru, když odchází, je vidět jeho sklenice jako nedopitá. (BaronDevil)

Reklama

Reklama