Reklama

Reklama

102 dalmatinů

  • USA 102 Dalmatians (více)
Trailer

Obsahy(1)

Módní návrhářka Cruella ve vězení podstoupila terapii, která změnila její povahu a učinila z ní milovnici zvířat. Po třech letech je propuštěna na svobodu s podmínkou, že odpracuje pět set hodin veřejně prospěšných prací. Zdá se, že se Cruella opravdu změnila. Přesvědčí se o tom sympatický Kevin Shepard, majitel psího útulku, který je ve vážných finančních potížích. Cruella všechny dluhy zaplatí a přestěhuje útulek do nových prostor. Pro Kevina pracuje kamarád Ewan, který má shodou okolností stejnou kurátorku jako Cruella, sympatickou Chloe Simonovou. Ta napravené návrhářce příliš nevěří. Doktor Pavlov, který měl na starost Cruellinu terapii, zjistí, že zvuk londýnského Big Benu ruší účinky této terapie. A právě to se stane Cruelle, která je při jedné z návštěv u Chloe vystavena intenzivnímu zvuku slavného zvonu. Znovu zatouží mít kožich z kůže malých dalmatinů a znovu se nedočkavě vrhne na své odložené kožichy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Balu... 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nepovažujte jednu pětinu plného hodnocení za to, že by se mi 101+1 dalmatin nelíbil nebo tak něco. Nebýt posledních deseti minut, možná bych se i překonal a skončil u ****; to je to ale osudné ´kdyby´.. Každopadně pro kindroše další nezbytná záležitost a pro všechny ostatní povinnost pohladit svého čtyřnohého miláčka =) ()

Antal89 

všechny recenze uživatele

Bohužel toto volné pokračování původního filmu je velmi slabým odvarem původního filmu. Jediným pojítkem mezi předchozím dějem je psychicky nadupanaá Cruella De Vil a jeden ze psů, který zvítězil nad jejími sluhy v předchozím ději a který sám bojuje za vlastní štěně. Děj celkově spíše o ničem a připadne mi stejně naivní jako např. Král džungle 2. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po nějaké době jsem zjistil, že první hraný film s dalmatiny je špatný, ale když jsem se podíval na ten druhý, tak je ten první ještě v pohodě. Druhý film už je opravdu úděsný a první půl hodina e vlastně jen natahování o ničem, u kterého je jasné, kam vede. A pak... no a pak nepřijde nic, co by vás mělo překvapit. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

V dětství, dřív než jsem viděla 101 dalmatinů jsem viděla tohle pokračování. A možná proto k tomu mám blíže než k jedničce. Díky tomuto filmu zbožňuji papoušky, upřímně Pajda je nejlepší postavou v tomhle filmu a dabing Jiřího Korna je dokonalý. Samozřejmě mě těší i super obsazení, že se vrátila Glenn Close, nově tam byl Gerard, Ioan a Alice za mě super a na jedničku. Příběhově je to sice slabší, ale i tak mě to bavilo. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. Digga Digga Dog ,2. Cruella ,3. What Can a Bird Do? ,4. The Language of Dogs ,5. I'm Gettin' Good at Being Bad ,6. Puppy Love ,7. Cruella de Vil 2000 ,8. My Spot in the World ,9. Bella Notte ,10. So Fabulous, So Fierce (Freak Out) ,11. Whatcha Gonna Do (With Your Second Chance) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Pejska, který hrál dalmatina bez flíčků, si po natáčení adoptoval jeden z trenérů a pojmenoval ho Lala. (HappySmile)
  • Na začátku filmu má Cruella Devil (Alice Evans) ve vězení krátké vlasy. Když je však krátce poté propuštěna na svobodu, má účes z dlouhých vlasů. (topesto)
  • V prvotních návrzích pojednával děj o hledání černého dalmatina s bílými flíčky. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama