Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

My life fucking sucks. Film lze nejvýstižněji popsat líně: další Sandler. V duchu filosofie, že na tvůrčí reparát je vždy času dost, prodlužuje prosperující komik šidítko, jímž substituuje naplňování snů upadající střední třídy výjevy na televizní obrazovce. Hlavní hrdina za dramatických okolností opouští svůj zpackaný život úředníčka v pobočce banky (umístěné v supermarketu), aby se po boku cool Sandlerovy postavy vrhl do bezmála špionského dobrodružství - ženy, vily, jachty, you name it. Když nasvitne, že je všechno trochu jinak, můžete se utěšovat podprahovou zprávou, že i váš život může stát za starou belu, alespoň ale nemáte rakovinu. Sandler jaksi mimochodem sympaticky přihrává roličky méně úspěšným přátelům ((David Spade, neidentifikovatelný Sean Austin), celkem baví a zatvrzele rekonstruuje svou typickou hereckou polohu do podoby ostrého týpka, kterému všichni závidí, jak je super, aniž by přestal být ryze rodinný typ. (Poloha dement byla uvěřitelnější a o délku Zohanova pubického clupu zábavnější.) Finders keepers, lose your sneakers. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený že Netflix dáva toľko peňazí na toto. Najhoršie na tom je, že je to už vyprázdnenosť. Na 10 zlých Sandlerových filmov príde jeden dobrý. Poslednú dobu ale toto nie je ten prípad. The Do Over začínajú celkom zábavne ale všetky konflikty, ktoré to posúvajú na úroveň nejakého hodnotového buddy filmu to v zásade podkopávajú. Hlavne svojou nelogickosťou a akčnou líniou. Poteší Paula Patton v naprataných šatách a aj sympaťák Spade, ktorý si zase strihol zbytočnú úlohu. Pozerateľné, ale takto si zábavu nepredstavujem. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tip som dostal s poznámkou, že netypická Sandlerovka. Chápem prečo si to dotyčný myslel, ale ja to hodnotím ako Sandlerovku celkom príznačnú. Je tu za frajera a má vedľa seba looserského parťáka, homofóbne hlášky padajú jedna za druhou (a samozrejme, že z každého zloducha sa musí vykluť gay, veď logika, ne?), má to fakt, že kruto debilný storybuild a tie "zvraty" síce odhadneš 10 minút pred tým než sa stanú, ale dokopy nedávajú žiadny zmyseľ. Dobre sa mi pozeralo na Paulu a cítil som sa pri tom celkom easy. Ale tretiu subjektívnu šúpem za záverečný ženský wrestling s úplnou hudbičkou a SlowMo. :-) Tá scéna je úžasná! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První půlhodinka by se dala označit z fleku za zdařilou Sanlerovku. Dokud naši dva kamarádi bezmyšlenkovitě blbnou, spokojenost. Jenže film má větší ambice než ukazovat péra, kozy na moři nebo kopat fotříky do břicha. Což je bohužel škoda. Druhá polovina je mnohem vážnější a filmu to samozřejmě neprospívá. Spade není zase tak špatnej komediální herec jak jsem si myslel a Sandler když chce dokáže zahrát solidního Macho. Speciální dík ale patří opět krásné Paule Patton a hlavně v menší roli opět skvělému Guzmánovi. Když bych si někdy mohl natočit film, chci ho tam samozřejmě mít. 60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prvá polka dosť priemerná, ale potom sa to skvelo rozbehlo a dokonca sa z toho vykľula kvalitná dráma, miestami dokonca thriller. A napokon to nebolo ani tak úboho priamočiare ako to zozačiatku vyzeralo. Dokonca nechýbal ani klasický sandlerovský humor, len škoda že zbytočne pretkaný zbytočnými perverznosťami a nechutnosťami, bez ktorých by sa to kľudne zaobišlo. Ale dalo sa to prežiť a viacmenej prevládajú celkové pozitívne dojmy, až som z toho trochu prekvapený, keďže som mal pocit, že so Sandlerom to už ide trochu dole vodou. Nie je to na čisté 4*, ale zas o kus lepšie ako mnohé komédie, ktorým som dal po tri hviezdy. Tak preto teraz 4*. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama