Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Georgex 

všechny recenze uživatele

U filmů Adama Sandlera se mi líbí to, že vždy víte, co dostanete, a záleží pak již pouze na tom, jak moc toho je recyklováno z předchozích snímků a kolik toho tvůrci vymyslí nového. V tomto snímku je to tak půl na půl a zatímco v první půli si přijdou na chuť milovníci sandlerovského ztřeštěného humoru, v té druhé to začne odsýpat v netradičně akčnějším tempu, což mi bohužel vůbec nesedlo a ke konci jsem se již šíleně nudil. Na druhou stranu hlavní dvojice je fajn a několik vtipných momentů tam je. Moje hodnocení 55%, ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

The Do Over mi neskutečně sednul, přesně takovou oddechovou komedii jsem už dlouho potřeboval a ano, dobře jsem se bavil. Sandlerův osobitý humor v tandemu se Spadem výborně klapal, film srší jednu povedenou hlášku za druhou, vše doplňují parádní perverznosti a opomenout nemohu ani Paulu Patton, které patří můj velký dík za volbu šatů s výstřihem až do kuchyně - opravdu bylo na co koukat. Dávám Áďovi za tuto svižnou zvedačku nálady čtverec a jednoznačně můžu doporučit - 75%. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

U komentáře Vraždy na jachtě (Murder Mystery) jsem napsal něco ve stylu „Adam Sandler žije“…..a to jsem ještě netušil, že se vrátím nazpět časem a budu mít tu čest s touhle bizardní jízdou na skluzavce. Adam Sandler už živí byl. Tohle mne tedy bavilo. Jednou nohou na šlupce od banánu, ale furt ve střehu. Došlo i na pár klasických laciností (co taky čekat od kolaborace Sandler-Spade), které bych klidně oželel, ale jinak oddechovka za dva zlatý a topůrko za tolar. Má to humor, má to spád, má to nadhled ale zároveň i podařenou zápletku. Já vím, že se tady vyskytuje armáda uživatelů, kterým Sandlerův humor nesedí (i já se mezi ně občas počítám), ale tohle do mne perte po tlakem. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Tak mna tato sandlerovka celkom bavila. Nebyt tej zapletky s vdovou, mimochodom Patton bola velmi sexy, tak by som siel mozno aj do 4*, lebo bolo to svieze a vtipy fungovali. Neskor v deji to uz bola dost trochu zlatanina, lebo z blbej komedie bolo zrazu tazke krimi o vrahoch a liecbe rakoviny.  Aj napriek takemu zamotaniu ma to bavilo a ocenujem niektore napady. Ten gymnasta nemal chybu fakt, budem na neho dlho pamatat. Posledne co som videl od Sandlera, Murder Mystery (2019) , tak ma to vobec neoslovilo, ale toto je opat moja salka kavy. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Mám rád černý až nekorektní humor, ale i ten musí mít nějakou úroveň. Jinak je to trapné, nebo ubohé vtipkování pro zamrzlé puberťáky. Ten boratovský humor tady nefungoval i proto, že se tvůrci rozhodli namixovat za vlasy přitažený příběh s kriminálkou, která bude mít navíc i jakýsi přesah. Ve výsledku je to ale jen vtipuprostá zvrhlovadina. Mimo můj vkus. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama