Reklama

Reklama

VOD (1)

Život bankovního manažera se obrátí vzhůru nohama, když ho kamarád navede, aby předstíral smrt a vydal se za dobrodružstvím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Upřímně se docela divím, že Netflix šel do spolupráce s Adamem Sandlerem, chápu Adam z toho má prachy a Netflix sledovanost, protože Adam je prostě oblíbenec, ale kde je kvalita? To Do Over je typická Sandlerovská komedie s černým, občas až nechutným a sexistickým humorem, který jsem v Sandlerových filmech mohli slyšet již nespočetně, ale nic originálního se neobjevilo. O akci se ani nedá mluvit, je to nevyvážené a nezajímavé, kdyby alespoň scény se sexem stály za to, ale bohužel ani to ne. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler se svojí produkční společností spojil síly s Netflixem a natáčí ve spolupráci jeden film za druhým. Nevím, jestli mu to vlilo novou energii do žil, ale od spojení točí jednu bláznivou komedii vedle druhé. A i když je to všechno na jedno brdo, pořád na jeho filmy hrozně rád koukám. Sice už se dlouho nestalo, aby některá z jeho komedií byla víc výrazná, než ostatní, ale ten solidní komediální (a sem tam i fekální) standard si to prostě udržuje. Takže jestli máte Adamův humr rádi, tak tady je to totální klasika se vším všudy. Sem tam hrozná prdel, sem tam trošku vopruz, ale celkově vzato totální pohoda, která mi z celého amerického komediálního univerza v současnosti sedí asi nejvíc. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ty vole...Bože vole... dej Sandlerovi rakovinu a vymyslí táááááákovouhle píčovinu. Spoiler. Sorry. Tak už se nezlob! Tedy přesto, že si vybral zvláštní nosné téma a logiku nechal krutě vyprstěnou spinkat doma na gauči, dokázal do děje našroubovat řadu svých typických krávovinek. Za tři s přivřeným okem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Prvá polka dosť priemerná, ale potom sa to skvelo rozbehlo a dokonca sa z toho vykľula kvalitná dráma, miestami dokonca thriller. A napokon to nebolo ani tak úboho priamočiare ako to zozačiatku vyzeralo. Dokonca nechýbal ani klasický sandlerovský humor, len škoda že zbytočne pretkaný zbytočnými perverznosťami a nechutnosťami, bez ktorých by sa to kľudne zaobišlo. Ale dalo sa to prežiť a viacmenej prevládajú celkové pozitívne dojmy, až som z toho trochu prekvapený, keďže som mal pocit, že so Sandlerom to už ide trochu dole vodou. Nie je to na čisté 4*, ale zas o kus lepšie ako mnohé komédie, ktorým som dal po tri hviezdy. Tak preto teraz 4*. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná "Sandlerovka". V mých očích to trochu víc sráží přemíra oplzlýho, místy až fekálního, humoru. S tím prostě tradičně mívám problém. A je to škoda, protože jinak si film udržoval po celou dobu opravdu žertovnou náladu a některý pasáže byly fakt povedený, jako ta na jachtě ze začátku filmu nebo ženská bitka v závěru. Nakonec bych rád zmínil, že jako správnýho filantropa, dobrodince a vůbec dobrýho a dokonalýho člověka, mě mrzí, že to není film podle skutečný události, protože ten lék už bychom opravdu sakra potřebovali. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Savannahu (USA) a v Portoriku. (kellne)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama