Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (142)

carly 

všechny recenze uživatele

Príjemný film so skvelým obsadením a niekoľkými veľmi vtipnými momentami. Dejových línií nebolo toľko, ako v predchádzajúcich sviatočných počinoch, čo ale nie je na škodu. Dostali sme tak šancu trochu viac sa zoznámiť s jednotlivými postavami. napriek tomu som mala pocit, že tomu občas chýbal príbeh. Že to bol skôr len pohľad na vzťahy medzi matkou a deťmi. Č o nie je vôbec zlé a napriek tomu, že s Mother Knows Best na môj vkus trochu moc tlačili na pílu, film som si užila. a to hlavne vďaka hercom. Najsympatickejšia mi bola línia Kate Hudson a Sarah Chalke, aj keď práve v nej ma najviac sklamalo rozuzlenie. Oceňujem rôzne situácie, na ktoré poukázali, ako adopcia, strach zo sklamania, rozvod a noví partneri rodičov, smrť rodiča, či rasizmus a homofóbia tých, ktorí by vás mali podržať za každých okolností. Film zbytočne nezadrhával, mal skvelú hudbu a bol tam Hector. Aj Larry. Film splnil moje očakávania a to nie je žiadna maličkosť. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Úplně chápu poselství tohoto filmu. Ale bože můj, takhle mě mozek ještě nebolel. To fyzicky hloupnete. Tvůrcům zřejmě takto promyšlený děj zabral celou pauzu na cigaretu. Nenapadá mě lepší příklad mainstreamového, hollywoodského přesládlého klišé, než je právě tento film. Ale aspoň to obsazení stojí za podívání. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Trilógia Garryho Marshalla (nech mu je zem ľahká) bola dokonaná (škoda, že nie aj dokonalá). Pokračovanie v línii Valentine's Day a New Year's Eve bolo zjavne čitateľné, no toto mi prišlo úplne najslabšie z celej Marshallovej trilógie, ktorou sa očividne snažil (neúspešne) vyrovnať vynikajúcemu vianočnému filmu Love Actually (jeden z mojich Naj). Mother's Day mal síce pekný námet a naozaj sme tu videli v podstate väčšinu foriem materských vzťahov, no celé mi to prišlo všetko strašne idealistické a zároveň dokonalo neprirodzené. Postavy sú na začiatku filmu zmietané v osobnostných krízach (čo bol mimochodom dosť dobrý základ pre kvalitu filmu) - no všetky krízy zrazu akoby mávnutím čarovného prútika pominú (čo mi príde teda dosť absurdné). Napokon najkomickejšie z celého filmu vyznieva veta z popisu, ktorým sa nás snaží nalákať distribučná spoločnosť: "Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků". Ja osobne si budem akurát tak pamätať, že to bol mizerný film, v ktorom bol trestuhodne zahodený sľubný potenciál zo začiatku príbehov. No a ten dubákový účes Julie Roberts - to bol vrchol nevkusu (to len tak na medzi rečou). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přehlídka klišé. Tak třeba matka se dvěma syny a otec se dvěma dcerami, kteří se vyrovnávají se ztrátou partnera, dvě ségry, přičemž jedna svým texaským rodičům tají tmavšího partnera a druhá to, že je lesba anebo holka, co po letech najde svojí pravou matku. Ale přesto, že je to nenápadité a předvídatelné, se to Marshallovi podařilo seskládat do víc než přijatelného celku. Ne že bych se nějak nasmál, ale bylo mi u toho fajn. Zásluhu a tom má i výborné obsazení s nestárnoucí Jennifer Aniston na čele. 70% ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Premárnený potenciál. Mať v jednom filme Jennifer, Kate, Juliu a Jasona je splnený sen tvorcov romantických komédií. Paradoxne, Marshall patrí k tým najskúsenejším z nich, ale tu to vôbec nezužitkoval. Chýbal vtip i pútavejšie príbehy, niečo, čo by chytilo za srdce. Valentín bol dobrý, Silvester slabší a Deň matiek zatiaľ najslabší. Čo bude ďalšie? Deň vďakyvzdania? Ešteže Vianoc sa chopili Briti (Láska nebeská). Veľmi slabé tri *... 50% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama