Reklama

Reklama

Bláznivá noc

  • USA Amateur Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Guy Carter (Jason Biggs) je absolvent architektury, má krásnou ženu a dítě na cestě. Kde je problém? Už rok se mu nedaří najít si práci v oboru. Nutně ale potřebuje peníze, takže vezme brigádu jako "rozvoz". Záhy se však ukáže, že bude místo pizzy rozvážet prostitutky. Čeká ho jedna dlouhá a bláznivá noc, při níž odhodí pár zábran a možná nalezne ztracenou hrdost! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Jedna Bláznivá noc, Amateur Night, dva kšefty a tři prostitutky, vše v rukách architekta bez práce, nastávajícího otce. Poprvé zazmatkuje, podruhé je lepší, dělá jim konferenciéra, pokladníka i zachránce. Co za to? Zničené auto, paklík dolarů a zakázka na vilu pro jednu z nich. Lisa Addario a Joe Syracuse, oba též režírující, se dost chlubí, že jde o příběh podle skutečnosti. P.S. To jsou řádky o něm, ne o obrázcích z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs. Začali to legendární "Prcičky". Pak si ho i samotný strýček Woody pozval ke spolupráci. A co teď? No, tak na podobných komediích herci jako Paul Rudd ve dvaceti letech začínali.....ale opětovně se pokoušet nastartovat kdysi slušně našláplou kariéru?!?!?! Dva osmnáctiletí kluci a podobně bláznivá noc, dejme tomu, ale v tomto případě to na mne působilo spíše smutným dojmem. Každopádně tak nebo tak, nějakou tu svoji službu nenáročné komedie to, se zmhouřením všech orgánů zraku, plní , takže snad jenom: "dejme si do pucu didla a hurá na párty". ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič extra, ale zároveň aspoň originálne a miestami sa tu objavili aj celkom komické situácie a niektoré dialógy stáli naozaj za to. Jason Biggs ma v roli "pasáka" celkom bavil, a aj tie jeho tri zverenkyne. Nečakajte žiadnu drámu, ale ako oddychovka to celkom ušlo. Aspoň to nebolo ako všetky tie šablónovité vzťahové komédie, ktorými je zväčša filmový trh zaplavený. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá televízna blbina, čo nemá čo ponúknuť. Príbeh, ak sa to tak dá nazvať sa zmestí na jednu stranu a4ky a nič na tom nezmení ani úplne zbytočná pasáž s doktorom, alebo šlohnutými prachmi. Obe viditeľne slúžia len ako vata a natiahnutie času a nemajú absolútne žiaden vplyv na dej a jeho postavy. Pozrieť sa to samozrejme z nudy dá a to hlavne pre Janet Montgomery, ktorá tu je naozaj hot as hell a viac menej len vďaka nej to chytilo aspoň dve hviezdy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Předstírej, že nemáš růžový tričko a běž tam." Být vystudovaným architektem, tak bych patrně nevozil po nocích prostitutky, nevloupával bych se do domů doktorů a rozhodně bych neumýval umělé penisy. Jenže s Guyem má být sranda, tak tohle všechno dělá a na mě jeho trapnost spolehlivě nefunguje. Holky sice svými výstřiky leccos zachránily, ale rozhodně toho nebylo tolik, abych Guyovy přestal přát jejich hračky ve všech jeho tělesných tvorech. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama