Reklama

Reklama

47 metrů: Mimo klec

  • Velká Británie 47 Meters Down: Uncaged (více)
Trailer 1

VOD (1)

Když se čtyři mladé dívky vydají potápět do zaniklého podmořského města, pochopí záhy, že se ocitly v teritoriu nejnebezpečnějšího druhu žraloků a motají se v klaustrofobickém labyrintu podvodních jeskyní a úkrytů. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (153)

Vyhy odpad!

všechny recenze uživatele

I když se holky snaží a okolí je fakt krásné, prostě nejsem zvědavý na nereálnou akční blbost s digi žraloky a drsnými, vystrašenými holkami, kterým žádné kousnutí neublíží a i ten nejnebezpečnější predátor je proti nim slaboch. Nelogické momenty, trapné hlášky, zpomalené akční záběry .... První díl měl aspoň soudnost. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka je pokračovanie, ktorá snáď ani vôbec nenadväzuje a je to jedno s tých voľných pokračovaní, ku ktorým sa našrobuje sequel iba preto, lebo mal prvý diel úspech. Jednotka mi prišla celkom fajn, aj v rámci námetu, napätia, akcii a hlavne brilantného prostredia, ktoré dýchalo nečakaným útokom každú chvíľu. Tu v dvojke to napätie chýba. Sú tu tento krát zaujímavé ruiny, ale inak je tam všade tma, útoky žralokov sú občas nečakané, ale nie to nič strhujúce. Navyše to kazia príšerne efekty a aj prehnané finále, kde som sa už naozaj chytal za hlavu. Škoda, jednotka od toho istého režiséra bola fajn a prvá polka druhého dielu tiež. 50% - 2* ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Možná proto, že jsem neviděl 47 metrů z roku 2017 a nemohu srovnávat, tak jsem z tohoto hororu nadšený. A kdybych po celou dobu neměl pocit, že jsem vždy nějakou část filmu viděl už i někde jinde (Sanctum, Útok z hlubin apod.), tak bych neváhal i udělit plné hodnocení. Velkým pozitivem byl pro mě závěr, kdy jsem očekával, že jak jsem zvyklí z jiných filmů, tak konec bude ve chvíli, kdy se vynoří z jeskyně, ale tvůrci pokračovali dál a diváka nechali ještě aspoň dalších pár minut bavit. Jak jsem již v jednom komentáři zmiňoval, jsem velkým fandou eko hororů se žraloky a už se těším, až se podívám ne verzi z roku 2017. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

asi tak hodinku z těch cca osmdesáti minut stopáže je druhý díl 47 meters poměrně hezky vypadající a decentně zábavné béčko.Škádlí sice logiku ještě o něco víc než první díl (ač nejsem expert myslím,že by děvčatům vzhledem k jejich chování došel vzduch mnohem,mnohem dřív) a ani zdaleka nepřináší nic objevného,ale to snad ani nikdo nečeká.Pak ale přijde posledních deset minut,kde se film zvrhne až do absurdní parodie a během téhle chvíli jde i to pracně vybudované málo kompletně do kopru.Škoda...a nebo možná ani ne...40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První žraločí sedmačtyřicítka se povedla, ta druhá je, bohužel dle očekávání, brak. Chudáci žraloci se tu motají v ruinách jakési indiánské pyramidy kdesi v Mexiku a proti nim Roberts postavil nesympatické stádo uječených krav, které si zasloužily bolestivé sežrání ještě než vlezly do vody. Kamera se tu motá na hraně FF, pokud nepočítám jeden hezký moment, takže se většina svačení odehrává mimo záběr a s nějakou chuťovkou raději nepočítejte vůbec. Alespoň že konec rozesměje, ale to asi v plánu nebylo. 10% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od decembra 2018 do februára 2019 v Dominikánskej Republike a Anglicku. (Scraffy)
  • Na začátku filmu hraje „Wild Side Of Life“ od Status Quo a po ní následuje „Somewhere In My Heart“ od Azteca Camera. Při svařování pod vodou hraje „The Look“ od Roxette a po ní následuje „We've Only Just Begun“ od Lynn Anderson. (Duoscop)
  • Žádný z herců z předchozího filmu 47 metrů (2017) se ve filmu neobjeví. (ČSFD)

Reklama

Reklama