Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštním způsobem natočený film. Prvních pár minut mi trvalo si na to zvyknout, ale potom. Wow. Když jsem si začala říkat "Tak co se bude dít?" najednou to začalo gradovat, napětí stoupat, úzkost vyletěla na maximum. Za mě skvělý film, který všem doporučuju. Nenechte se ze startu odradit formátem, protože tomu přijdete na chuť a fakt to stojí za to. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá na tom, že jsou lidi co dávají na darknet video s lidmi, které zabijou. Bohužel se vyšťaví během cca 30 minut a zhruba 20 minut máme úvod zhruba 6 herců (Hlavního maníka co si ´´vzal,, v obchodě notebook s ´´nevyžádaným,, obsahem , 2 leseb,jakéhosi internetového konspiračního magora, hluché holky a jakési Jihoameričanky nebo co to bylo) co melou sračky. Děje se zde něco jen zhruba 20 minut a o nic světoborného se nejedná (v podstatě si pusťte trailer a tam vše máte v kratší době). Na konci to do sebe zapadne, ale když nad tím přemýšlím i tak tam vidím chyby (například proč se přihlašovat na facebook pod jménem předchozího uživatele k čemu je mě to jako dobré). Předchozí Unfriended se mě líbil daleko více P.s. pokud jste se stejně jako já těšíte/těšily na ty videa tak s nechte zajít chuť to co je v traileru se objeví i zde nic více nic méně. P.s. 2 pokud bych si měl vybrat kdo má umřít jestli matka co má rakovinu (tuším, že je řečeno, že mozku) , nevnímá a je ležák nebo moje přítelkyně, kterou jsem před několika hodinami požádala o ruku volil bych tu matku dalo by se to brát i jako eutanázie ()

Reklama

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Unfriended: Dark Web je další z řady snímků, který je natočen přes skype a internetové prohlížeče. Co se musí nechat, tak je příběh. Mě docela oslovil a musím říct, že vůbec nebyl špatný a byl dobře propracovaný. Syndikát, který je v tomto snímku vlastně nepřítel je velice chytrý a nedělá chyby. Herecké výkony tu moc nečekejte ale musím říct, že jsem se těch 85 minut bavil i když to ze začátku mělo slabší rozjezd tak to nakonec vytáhlo slušný finále a ten příběh samotný. 60% ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

To byla taková pičovina že nemám ani sílu to komentovat. Skupina blbečků čučí do internetů a díky čmajznutému noťasu čelí úchylákům z darkwebu co unáší holky. Jednička byla podobná kravina, ale měla aspoň ducha a paradoxně se držela více reality. Tady? Úchyláci vrtají holkám díry do hlavy místo aby je ošukali, za což by lidi platili mnohem víc. Za služby si účtují desítky milionů... dolarů! Kdo by to platil? A možnostmi, vybavením a celosvětovou organizací strčí do kapsy veškeré tajné služby. Navíc je to nuda k nepřežití, není to strašidelný, není to krvavý, není to horor. PS: Byli tvůrci někdy na dark webu? Asi ne, když jim neříká nic Tor Browser (ač se to jinak hemží facebookama a různýma dalšíma stránkama). Kdyby byli, tak zjistí že kromě tuny zvrhlého porna tu neexistuje žádný snuff, žádné nájemné vraždy a i ty hackerské stránky jsou z 99% fake. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Víc jak půlku filmu to vypadalo lépe než první díl, ale v posledních 20 minutách z toho tvůrci udělali "mindfuck", kdy jsou všichni součástí jakési "vyšší hry" hackerů, kteří umí všechno. Největši bizardnosti byly asi, když vrahové procházeli kolem kamer a všechny zrněly, potom programování na Skypu, apod. V jedničce řádil démon na Skypu, ve dvojce hlavní hrdinové bojují proti The Circle, což jsou asi upgradovaní Ilumináti nebo nevím. Menší bolest než jednička, přesto bolest. * ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)

Reklama

Reklama