Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (204)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Riadne vytunené Před svatbou ne!. Pobavil som sa už vstupnou scénou a vlastne som sa už baviť ani neprestal. Vtipné scény, ktorých rozhodne nie je málo, vyplnené dobrou zápletkou. Dvojica Anne Hathaway a Rebel Wilson sa výborne doplňovali a ich rozdielny vizuál, charizma tvorili fungujúcu komediálnu chémiu. Často až debilný humor prvotriedne bavil. V rámci čistokrvných komédií videných za posledných 10 rokov budú Podfukářky horúci kandidát na TOP 5 . A teraz ma už prosím ospravedlňte. Mám zřejmě mrtvici. Necejtím kozy. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Účel svätí prostriedky a potvrdilo sa mi to aj v tomto filmovom spracovaní Podfukárok, ktoré sú vlastne remaqom staršieho diely s podobnou tématikou. Ani sa tým netaja dokonca sa natáča v rovnakom fiktívnom meste a musím za seba povedať že exteriéry mi neskutočne sadli a dominovali v príbehu. Množstvo situačného humoru, ktorý bol vraj vo veľkej miere dávkovaný už v upútavke, ktorej som sa našťastie, úspešne vyhol bol dokonalo dávkovaný. Herecké výkony na komédiu tohot kalibru sú nadštandardné. Nasmial som sa a to je podstatné. 79% ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem dostal tolik špatných reportů, indicií a nápověd toho, že to bude příšerný, díky čemuž jsem čekal něco téměř nekoukatelného. A když od něčeho čekáte málo a nebo třeba i nic, tak vás potěší i to, když dostanete něco. A přesně tak na mě Podfukářky působí. Anne je kus a v určitých chvílích pánské oko prostě pohladí. Pointa vznikající zápletky nijak nepřekvapí a i když byla do poslední chvíle potlačována, došla mi celkem rychle. To ale nevadilo. Film celkově není žádná hitparáda, ale má místa kdy jsem se fakt zasmál. To se rádoby komediím v poslední době moc nedaří. Chválím i délku filmu, že nic zbytečně nenatahuje. 60 procent za vcelku fajn jednohubku. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která neurazí ani nenadchne. Na večer nebo odpoledne ideální, nemusíte u toho přemýšlet. Stačí vypnout a užívat si pohodovou komedii, kterou skvěle vede Rebel Wilson. Anne Hathaway jí perfektně sekunduje, musím ale říct, že mi dost vadil její britský přízvuk, taky se mi zdálo, že dost přehrávala, ale možná to bylo jen její uchopení role. Věřím, že si natáčení obě herečky užili na maximum a je to cítit i na plátně. Víc než čtyři hvězdy si to asi nezaslouží, ale dá se na něj koukat pravidelně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Slunci se v posledních letech vyloupla další výrazná postava komediální filmové kultury – Rebel Wilson, tak by byla hloupost hollywoodských producentů toho nevyužít a nezneužít její komediální talent v nějaké přímočaré komedii. Navíc v této ji excelentně sekunduje Anne Hathaway. To tedy k plusům. Po komediální stránce počítejte s totální klasikou. Chvíli lepší, chvíli horší, ale na odpočinek absolutně ideální. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Dr. Schaffhausenová (Anne Hathaway) nosí podpätky Christian Louboutin (rozpoznateľné podľa ich červenej podrážky), čo je veľmi exkluzívna a drahá francúzska značka. (m.a.t.o.)
  • Keď Penny prvýkrát stretne Josephine vo vlaku smerujúcom do južného Francúzska, Josephine číta román Marka Haddona "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" ("Čudná príhoda so psom uprostred noci"). Alex Sharp (Thomas) debutoval na Broadwayi v rovnomennej hre podľa tohto románu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama