Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fin Shepard (Ian Ziering) bojoval se žraloky po celém světě, ale nyní musí svůj boj přenést na zcela nové místo – zpátky v čase, do období druhohor, kde to vše začalo. Tam je jeho úkolem zastavit vznik úplně prvního Žralokonáda v historii světa. Podaří se mu a jeho kamarádům vše vrátit do normálních kolejí a jednou provždy vymazat Žralokonáda z povrchu zemského? (Israha)

(více)

Recenze (58)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že poslední (zatím?) část série bude tak zábavná. Bláznivé dobrodružství připomene snímky Mela Brookse a Davida Zuckera, v některých momentech jakoby tu zafušoval i Jára Cimrman. Letem světem z pravěku až do budoucnosti a zpět do současnosti pronásledují hlavní hrdinové žraločí tornádo. Během cesty časem zavítají ke králi Artušovi, ale setkají se jen s Merlinem a Morganou, dostanou se na divoký západ, kde je čeká Billy the Kid, a nevynechají ani návštěvu G. Washingtona. Do toho opět spousta filmových odkazů, které potěší. A těch herců i v malinkatých rolích! Když divák přistoupí na hru, musí se bavit. Ale chápu, že kdo čeká seriózní příběh s nabušenými efekty, musí být zklamán. Já si tohle ztřeštěné dobrodružství užil. -Ještě nejsem mrtvej!- Plesk! - Teď už si.- ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Po 6 rokoch sa Sharknado dočkalo svojho ukončenia ,ktoré sa rovnako ako minulé diely nebojí ukázať svoju šialenosť. Nebudem hovoriť o všetkom ,čo sa vo filme udialo ,lebo to by som spoileroval a ja chcem aby si túto debilinu pozrel každý zvlášť! Za "Planet of Aprils" a totálne gýčovú finálnu fight scénu uďeľujem filmu titul čistého guilty pleasure a 5* Škoda ,že už je tejto šialenosti koniec...Alebo nie!? ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nebudu tu tuhle blbinu moc kritizovat a dehonestovat, protože sám tu zhusta vychvaluju filmy které jiní často odpadují a naopak odpaduju co jiní vychvalují. Ovšem pokud tohle mělo být vtipné, tak na mě to nefungovalo. Ani trochu. Ani jednou jsem se nezasmál. Ani nepousmál. A v průběhu jsem v klidu chodil na chcáč a do ledničky a čuměl do mobilu aniž bych děj stopnul, což u filmů nikdy nedělám a což tedy taky o něčem svědčí. A to jsem pro zajímavost první tři díly vypětil. Ale tohle Sharknado už nebylo ani tak o žralocích a absurdním humoru jako spíš o tom, jak velkou krávovinu a halucinaci lze ještě natočit a předhodit diváctvu. Možná tak kdybych ještě chlastal nebo aspoň hulil, ale za střízliva fakt ne-e, to nedávám. Pevně doufám, že tohle Sharknado bylo opravdu last. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

No jednou to přijít muselo díl od dílu je to ujetější a ujetější. Zatímco někomu to ke štěstí stačí a háže tady 5 hvězdama mě teda ne. Celé to působí splácaně jako by to dělaly jen na efekt a ,aby byl další díl. Logiku, scénář a herecké výkony to absolutně nemá což neměly sice ani ostatní díly,ale zde je to až tragické, Tara vypadá hůře jak plastiková figurína někde v muzeu a o ostatních hercích se radši ani nevyjadřuji. Nejhorší je, že pokud se těšíte na žraloky ani těch se nedočkáte moc. 5 procent za žraloka s kvérem a 5 za žraloka na surfu více ani omylem. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Už u pátého dílu jsem odpadoval, protože se tvůrci záměrně snažili o humor, stejně je to i tentokrát, navíc zůstala i přehlídka toho nejošklivějšího, čeho je plastická chirurgie schopná, od samého úvodu opět fungovala naprosto příšerná CGI a ten příběh... Ani se mi k tomu nechce příliš vyjadřovat, takže to vezmu zkrátka. Všechno špatně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečné scéně z baru se mezi štamgasty objeví John Heard. Jedná se ale o záběry ze Žralokonáda (2013) a pohledy zezadu patří dublérovi. (Fenk)

Reklama

Reklama