Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojtěch je městská komedie, které dominuje příběh „ztraceného" čtyřicátníka. Vojtěch prožívá krizi středního věku. Přijde mu, že je na tomto světě nepotřebný v každém ohledu. Přišel o ženu, o práci, s rodinou se nestýká. Průvodcem jeho života se stane jeho soused - svérázný taxikář Laco. Jejich výlety však většinou končí fiaskem. Vojtěch chce žít normálním životem, ale jeho neschopnost čelit uspěchané moderní době přináší mnoho komediálních zápletek. Neumí si užít společnosti lehkých žen, každodenní pokusy o alkoholické opojení a rady, jak sbalit ženskou, také končí katastrofou. On to však nevzdává a věří, že svojí smůlu prolomí. (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hlína. Ale naprosto nečekaná. Slováci natočili úžasný kousek. Hlavní tahouni filmu jsou dva sousedi. Jeden je starý chudák který potřebuje sehnat nějakou spřízněnou duši když mu dá manželka sbohem a druhý je taxikář který má doma semetriku a na truc shání dnes a denně řezivo. Jeho hlášky a styl mluvy je bombastický. Ten borec mě neskutečně bavil. Vypleštěné oči a jeho hláška ,,Si kompletná,, je zničujííícííí:-))))!!!!! Palec hore chalani:-) ()

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Tato trpkejsia komedia z realneho zivota mi celkom sadla, asi aj preto, ze som nemal ziadne prehnane ocakavania. Pacilo sa mi, ze sa dej zbytocne nenatahoval, len aby dosiahol nejaku optimalnu minutaz, ale stale sa nieco dialo. Neskor vsak uz bolo mozne predvidat skoro kazdu zapletku, ale nic to nemeni na tom, ze tento pokus o komediu celkom vysiel. ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo vtipná slovenská komédia. Lúzri, frajeri, pánbožkári, ľahké devy, nedočkavé dôchodkyne a zamaskované hviezdy populárnej hudby sú namiešaní v príjemnej zmeske. Plusom pre mňa je kopa dobre hrajúcich mne neznámych tvarí, ale to bude skôr spôsobené tým, že súčasné seriály a stendapy idú mimo mňa. Pobavil som sa viac, než som čakal. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi zábavný a odlehčený film, na který se příjemně dívá. Není potřeba přemýšlet nad složitostmi života, jen se lehce nechat unášet přehledným příběhem, kterým jasně promlouvá život. Nejedná se o nic zásadního, ale jako zábava to funguje a není to balancování na hraně vkusu, protože se to na té kladné hranici ještě s přehledným odstupem drží. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(145/2017) / Celkovo, slabotka na úrovni epizódy Paneláku. A pritom si nemyslím, že príbeh resp. scenár by bol úplný prepadák. Herci by šli v podstate tiež. Len ten lacný look, kamera a vôbec technika točenia je úbohá. Prečo aj v jednoduchšom filme nemôžu scény vyzerať aspoň trochu vábne netuším. Touto cestou veru nie, alebo aspoň sa netváriť, že sa točí film do kín. (4/10) ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Celkové náklady na výrobu filmu sa rátajú na cca 180 000 eur. (Zdroj: Continental Film)
  • Dom kultúry, v ktorom sa konajú stretnutia Prvého pokolenia, sa nachádza v Dúbravke. (kacer4)
  • Vojtech býva na Stropkovskej 11 (adresa je viditeľná v záberoch pred domom). Na rozvodovom papieri je však adresa odporcu Vojtecha Zápražného iná – Pečnianska 7, Bratislava. (De Large)

Reklama

Reklama