Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v ledu Antarktidy tým geologů najde starou, ale neporušenou nacistickou laboratoř, kde se prováděly tajemné experimenty. Nacisté, kteří chtělí dobít svět, zde vytvořili modifikované žraloky, kteří byli schopni létat a byli řízení geneticky zmutovanými mrtvými těly vojáků, kteří se během objevení osvobodí a pokračují ve svém plánu dobít svět. Vojenská pracovní skupina zvaná Dead Flesh Four jsou oživení američtí vojáci padlí ve Vietnamu a jsou jedinou šancí, aby zabránili pádu světa. (Epistemolog)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (56)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bolo tu veľa filmov ,kde nacisti chceli ovládnuť svet pomocou genetiky. Tato téma filmárov priťahuje, ale len malé percento takýchto filmov je aj pozerateľných či do pozerateľných. Tento film si myslím nedopozerá každý, je naozaj ťažko stráviteľný, ale pre takých fanatikov ako som ja, je zaujímavým filmovým spestrením. Je toho tu strašne veľa a keby príbeh mal aspoň hlavu a patu, tak by bol oveľa prijateľnejší. Lebo v niektorých scénach ma ohuroval zaujímavými nápadmi i slušnými trikmi a vzápätí ma znechutil nejakou lacnou trápnosťou. Ako splatter je úžasný, toľko gore scén som tu nečakal a musím uznať, že veľa z nich bolo skvelých. Herecky je to otrasné, ale je to pochopiteľné, že v takomto filme nenájdem herca kvalít Roberta De Nira či Al Pacina. Ako píšem tento komentár, tak si uvedomujem, že film pri svojej morbidite a špatnosti ma do cela i bavil. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kozy když září, i svastika celá, náckům se daří, i žralok jim zbělá." Vše, co jste chtěli vědět o Sharknadu, ale báli jste se vašeho nazi großvater zeptat, aneb na odvrácené straně Měsíce šplouchá nejen voda v oháknkrajcovaném akváriu, ale i Fehsemu na maják. Ovšem šplouchá parádně, to zase jo. Uvidět tyhle Velké Bílé Létající náčelník Martin Brody, psychiatři by po nás dvou museli pojmenovat fungl novou fobii: Omnibrodyfobie - chorobný strach z létajících ozbrojených žraloků. Už nikdy nebudu kvůli nudě v letadle vyhlížet z okýnka a hledat v mracích tvary zvířátek! Samozřejmě, jedná se o výplachovité béčko a hudba stála za vyliž čelist, ale já si přesto rochnil, jak Megalodon při leteckém dnu nad pláží. I při zajímavém scifi bonusu v závěru po titulcích, "traileru" ke Sky Frogs. Jo a té "páčky Chemtrails na palubě civilního Boeingu" (© Big Bear) jsem si původně nevšiml. Ale příště, až znovu poletím s NaziAir, si s ní určitě zacvakám! ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Někdo zkouknul Iron Sky a řekl si, že to přestřelí ještě o level víc se žraloky. Škoda, že celkem fajn herci (i ti komparzní v letadlech) nemají moc co ukázat. Dvě přepadovky ve vzduch proložené mraky nesmyslné vaty a debilní odbočkou se zombie vietcongem je strašně málo na takový luxus rozdání karet. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V Německu netočí šílené filmy jen Uwe Boll, ale jak vidno přibyl mu zdatný konkurent. Marc Fehse si k tomuto filmu napsal i sám scénář, dokonce byl částečně financován i za pomoci platformy Kickstarter, kde se na něj skládali fanoušci. Pokud máte rádi ujeté trashe, splattery -bizarní zápletky, nekompromisní řežbu, černý humor, silikonové poprsí, zombie nácky, litry digitální krve a slušnou porci gore – tato céčková německá hororová komedie, by mohla být právě pro vás. Téměř po celou dobu jsem nestačil zírat, cože se to odehrává před kamerou za ujetou podívanou. Některé scény či hlášky mi ještě na hodně dlouho utkví v paměti.   Pokud jste se až dosud báli létat, tak tohle vám na odvaze asi moc nedodá. Jsou zde totiž k vidění dvě naprosto luxusní a hlavně pěkně krvavé pasáže, kdy létající žraloci a jejich nemrtvé obsluhy doslova zmasakrují celé letadla, posádku, pasažéry a že jim neunikne opravdu nikdo, to vám můžu zaručit. Stejně jako to, že to většinu hodně bolelo. Navíc mě přešla i chuť, si někdy zasouložit v letadle. Morbidních nápadů měl režisér opravdu hodně a moje zvrácené libido dostávalo pořádně zabrat. Jen byla velká škoda, že hodně efektů mělo poněkud mizernou úroveň.50% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl quilty pleasure uznatelným žánrem, byl by tohle kandidát na několik Oscarů. Němci udělali eintopf z Poplachu v oblacích a Iron Sky a od prvopočátku je evidentní, že jim ani tak nešlo o chuť jako spíš o to aby to mělo správný říz. A to se jim povedlo dokonale. Dokonce tvůrci zapomněli na současnou břiblblou korektnost a tak mají žraloci jako zbraně Luftwaffe na sobě svastiky a vůbec se zde s nacistickými symboly setkáme hojněni než je dnes obvyklé. Zkuste třeba na FB umístit fotku svého právě dodělaného modelu 1:72 Messerchmittu s hákáčem na ocasu a uvidíte co se bude dít! Že to letadlo takhle za druhé světové takto vypadalo? Že na ruských strojích jsou zase rudé hvězdy ?To vůbec nikoho dnes nezajímá. Budete nahlášeni, dostanete výstrahu v horším případě ban. A to není jen Fb. Proto ač nejsem nácek jsem rád, když má někdo ty gule a když už to má být válečné, tak tam ten hákenkrajc dá. Film někomu připomene i všechna ta žraločí tornáda, už mají tuším pátý díl, ale tady je podobné námětem spíše Iron Sky protože hybernovaní nacisté chtějí opět převzít vládu nad světem. Koktejl je to opravdu nesourodý, jednu chvilku je divák na mrazivých pláních, po chvilce sleduje masakr na palubě linkového letu společnosti NHL aby se najednou ocitl na palubě britského Lancasteru ze kterého se oklikou dostane až do vlhkého Vietnamu v době snahy Američanů tam zavést západní demokracii. Od první sekundy je zřejmé, že to celé je jen taková srandička udělaná pro radost a zcela určitě v tom nebyl záměr obohatit fond světové kinematografie. Kdo k tomu takto přistoupí, dostane se mu porce docela vtipné zábavy parodující nejeden film. Já si užíval detailů jako třeba páčky Chemtrails na palubě civilního Boeingu, hermetických zámků lodních dveří ve tvaru hákových křížů nebo už jen ty fosforeskující látky mizející po vpichu byly parádně provedeny, V souhrnu tedy dávám za dva zmutované žraloky, byť normálně by to bylo na odpad. * * ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikol s pomocou Kickstarteru. 907 fanúšikov vyzbieralo viac ako 96 000 €. (Marceloo)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká upoutávka. (ben666)

Reklama

Reklama