Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v ledu Antarktidy tým geologů najde starou, ale neporušenou nacistickou laboratoř, kde se prováděly tajemné experimenty. Nacisté, kteří chtělí dobít svět, zde vytvořili modifikované žraloky, kteří byli schopni létat a byli řízení geneticky zmutovanými mrtvými těly vojáků, kteří se během objevení osvobodí a pokračují ve svém plánu dobít svět. Vojenská pracovní skupina zvaná Dead Flesh Four jsou oživení američtí vojáci padlí ve Vietnamu a jsou jedinou šancí, aby zabránili pádu světa. (Epistemolog)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (56)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Chci je vidět padat k zemi jak kalhotky šlapek na Mardi Gras!" Bláznivá nazizombie řežba (bohužel není od začátku až do konce) plná krve. Lítají ruce, hlavy, střeva ven, střeva poslouží i jako škrtící smyčka, krvavý periskop a krmení žraloků. Ano, čistokrevný splatter. Podobně jako u snímků Iron Sky je i zde řada odkazů na jiné snímky, nejokatější asi na Coppolovu Apokalypsu a Univerzálního vojáka (ach, ty uši). A pak ti báječní zmutovaní žraloci brázdící coby zbraně místo vody oblohu. A a by to nebylo málo, dojde i na megalodona! Většina triků je sice nepříjemně pixelová, ale ten masakr vše vyváží. Ovšem akce se dostaví jen v souvislosti s letadly, takže ti, co ji vyžadují od začátku až do konce, mohou během filmu usnout. Potěší camea Tonyho Todda či C. H. Tagawy. A taky jsou zde fešné prsatky, co neváhají předvést zbrojní pasy in natura. A mezititulková scéna. A potitulkový trailer + reklama s prsaticí. A na řezničině se podílel Tom Savini, což potěší. A muzika - mj. kolovrátkový diskohit Vamos a la Playa, Kreator - World War Now a D.A.F. - Der Mussolini. Co více si přát? Ptákovina pro okrajové publikum, co by si ji mohlo užít. Pro běžné diváky rozhodně ne....3,5* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Náckové, žraloci, pardon....lítající žraloci, spousta známých tváří a nakonec tak příšerný shit. Těšil jsem se na film od tý doby, co před třemi lety vyšel první teaser. Jenže i tyhle šílený píčoviny se musí umět. Začátek je docela fajn, stejně tak režisér dobře zvládá scény z druhý světový války a pasáž z ponorky na Arktidě je vlastně taky docela fajn. Jenže režisér film neskutečně natahuje naprosto stupidními scénami, kde dvě, nebo tři postavy vedou příšerný a nepodstatný dialog a dělá tím stopáž nesnesitelnou. Navíc akce jsou asi tři a všechny na jedno brdo ve vzduchu. Chápu, že to je trash z kickstarteru, ale jak už sem zmínil, i to se musí umět. Zajímalo by mě, proč vždycky skočili do letadla, když každý žralok má na ploutvi rakety (že tohle někdy napíšu). Prostě se vysrat na ty příšerný kecy, udělat jednu vzdušnou bitvu a vyslat slušnou herečku vykostit tu ponorku na Arktidě něco ve stylu B.J.Blazkowice. Protože náckové jsou fajn, kostýmy taky super a i ty masky. A možná by to mělo i atmosféru. Nápad za všechny prachy pro milovníky píčovin, naprosto zakopaný netalentovaným režisérem který se nás rozhodl unudit k smrti. Nevytrhne to ani výtečný Detlef Bothe, ani tři páry fajn koziček a už vůbec to nevytrhnou dvě přezrálý pornoherečky v hlavní roli. Oba díly Iron Sky jsou o dva levely jinde. Kurva, mohlo to být epické. Bohužel potenciál zůstal zadupaný v zemi.25%. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Místy je to cool.. ale většinou je to přebarvičkované, přemalované a v ději tak moc absurdně vykloubené, že mě jako divákovi bylo vlastně putna jak to dopadne, co se stane dál, atd.. Béčková pseudoretropakárna může být funkční a zábavná jen do určitého bodu.. Za ním je to pak už jen manické patlání pátého přes deváté s tím, že to diváka hodí akorát do apatie.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná cečková šílenost,které nechybí dobré nápady (moc rád bych si s tímhle námětem zahrál Wolfensteina),špatní herci,nahota a nebo třeba zombie nacisti.Na druhou stranu to bohužel shazuje laciný vizuál a příšerná práce s hudbou.Ne snad,že bych čekal,že podobný film bude vypadat jako áčková produkce,ale Sky sharks umí v určitých momentech vypadat velmi dobře a díky tomu ty extra špatné momenty vyloženě bijí do očí.S hudbou pak režisér neumí pracovat vůbec a její výběr a použití je tristní a mě to vyloženě rušilo a vadilo mi to...60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kozy když září, i svastika celá, náckům se daří, i žralok jim zbělá." Vše, co jste chtěli vědět o Sharknadu, ale báli jste se vašeho nazi großvater zeptat, aneb na odvrácené straně Měsíce šplouchá nejen voda v oháknkrajcovaném akváriu, ale i Fehsemu na maják. Ovšem šplouchá parádně, to zase jo. Uvidět tyhle Velké Bílé Létající náčelník Martin Brody, psychiatři by po nás dvou museli pojmenovat fungl novou fobii: Omnibrodyfobie - chorobný strach z létajících ozbrojených žraloků. Už nikdy nebudu kvůli nudě v letadle vyhlížet z okýnka a hledat v mracích tvary zvířátek! Samozřejmě, jedná se o výplachovité béčko a hudba stála za vyliž čelist, ale já si přesto rochnil, jak Megalodon při leteckém dnu nad pláží. I při zajímavém scifi bonusu v závěru po titulcích, "traileru" ke Sky Frogs. Jo a té "páčky Chemtrails na palubě civilního Boeingu" (© Big Bear) jsem si původně nevšiml. Ale příště, až znovu poletím s NaziAir, si s ní určitě zacvakám! ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikol s pomocou Kickstarteru. 907 fanúšikov vyzbieralo viac ako 96 000 €. (Marceloo)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká upoutávka. (ben666)

Reklama

Reklama