Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hluboko v ledu Antarktidy tým geologů najde starou, ale neporušenou nacistickou laboratoř, kde se prováděly tajemné experimenty. Nacisté, kteří chtělí dobít svět, zde vytvořili modifikované žraloky, kteří byli schopni létat a byli řízení geneticky zmutovanými mrtvými těly vojáků, kteří se během objevení osvobodí a pokračují ve svém plánu dobít svět. Vojenská pracovní skupina zvaná Dead Flesh Four jsou oživení američtí vojáci padlí ve Vietnamu a jsou jedinou šancí, aby zabránili pádu světa. (Epistemolog)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (57)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vinou globálního oteplování roztaje ledovec věznící nacistickou výzkumnou loď a vzduch tak brzy začne brázdit žraločí Luftwaffe pilotovaná příslušníky Waffen SS - divize Zombie. Neskutečná hlína, která přešlapuje někde na hranici asylumáckých žraločin a slušných žánrových kousků. To se asi nejvíc odráží v gore, které je v jednu chvilku lahůdkové a v té druhé nechutně digitální. Ale protiklady se přitahují a dohromady to funguje. Jinak masky esesmanů jsou solidní, herci příšerní, tempo zběsilé a nápady šílené. Zkrátka guilty pleasure ve své nejčistší podobě. 75% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, kterej není určitě pro běžný diváky. Ostatně kdo normální by si tenhle film po přečtení zdejšího obsahu pustil. Zombie náckové na létajících žralocích zní jako totální ujetost. A ono to taky ujetý je. Ale v dobrým slova smyslu. Já jsem se fakt bavil. S efektama je to jako na houpačce. Chvíli dole, chvíli nahoře. Někdy jsou povedený a někdy je to digitální shit. Jen je pro mě zklamáním konec, kterej byl strašně rychlej a tím pádem na mě působil odbytě. V rámci hororových komedií a filmových ujetostí tomuhle musím dát hodně silný 3 hvězdy. Nenudil jsem se. A to je to hlavní. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kozy když září, i svastika celá, náckům se daří, i žralok jim zbělá." Vše, co jste chtěli vědět o Sharknadu, ale báli jste se vašeho nazi großvater zeptat, aneb na odvrácené straně Měsíce šplouchá nejen voda v oháknkrajcovaném akváriu, ale i Fehsemu na maják. Ovšem šplouchá parádně, to zase jo. Uvidět tyhle Velké Bílé Létající náčelník Martin Brody, psychiatři by po nás dvou museli pojmenovat fungl novou fobii: Omnibrodyfobie - chorobný strach z létajících ozbrojených žraloků. Už nikdy nebudu kvůli nudě v letadle vyhlížet z okýnka a hledat v mracích tvary zvířátek! Samozřejmě, jedná se o výplachovité béčko a hudba stála za vyliž čelist, ale já si přesto rochnil, jak Megalodon při leteckém dnu nad pláží. I při zajímavém scifi bonusu v závěru po titulcích, "traileru" ke Sky Frogs. Jo a té "páčky Chemtrails na palubě civilního Boeingu" (© Big Bear) jsem si původně nevšiml. Ale příště, až znovu poletím s NaziAir, si s ní určitě zacvakám! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Takovouhle bizarní věc, můžou natočit fakt jenom Němci. Neskutečný céčko, ale ultra zábavný, alespoň do první poloviny. Scény v letadle, jak úvodní tak finální, jsou fakt šílený. Je to brutální, je to zábavný, je to hovadina jako kráva. Kdyby to nebylo místy tak ukecaný, možná bych tu jednu hvězdu přidal a čekal jsem i více nahoty. (65. hodnocení) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Místy je to cool.. ale většinou je to přebarvičkované, přemalované a v ději tak moc absurdně vykloubené, že mě jako divákovi bylo vlastně putna jak to dopadne, co se stane dál, atd.. Béčková pseudoretropakárna může být funkční a zábavná jen do určitého bodu.. Za ním je to pak už jen manické patlání pátého přes deváté s tím, že to diváka hodí akorát do apatie.. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikol s pomocou Kickstarteru. 907 fanúšikov vyzbieralo viac ako 96 000 €. (Marceloo)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká upoutávka. (ben666)

Reklama

Reklama