Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si Lucas Bellu adoptoval, byla ještě malé štěně. Od té doby se stali nejlepšími přáteli. Jednoho dne však Bella zmizí a ocitne se více než 600 km od svého pána. Láska k páníčkovi je však silnější než nepřízeň osudu a Bella se rozhodne vrátit se domů. Cestou ji čeká mnoho dobrodružství, noví přátelé, ale i nebezpečí a nástrahy velkého neznámého světa… (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (123)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Návrat domov nebezpečným spôsobom neraz prekračuje hranicu medzi roztomilosťou a detinskosťou. Rozumiem, že má ísť v prvom rade o rodinný film, ktorý si musia vychutnať aj deti, ale tvorcovia naozaj častokrát zabúdajú na staršieho diváka. Hačikó: Príbeh psa bol v tomto bod o dve triedy vyššie a mierne presladená Psia duša sa taktiež väčšinu času vedela zdržať vyslovene detinských scén, ktoré srdce malého dieťaťa dozaista potešia, no dospelí sa pri nich predsa len cítia mierne trápne. So skutočne odretými ušami dávam 3 hviezdy a film môžem odporučiť skutočne len milovníkom psov. Sám sa za jedného z nich považujem a napriek tomu film radím do vôd číreho priemeru. ()

tlesk 

všechny recenze uživatele

Psí domov nepřekvapil, ani nezklamal. Jedná se o roztomilou, sladkobolně dojímavou a krásně natočenou pohádku pro děti i dospělé, ale hlavně pro milovníky psů. Jen bez originálního námětu vracejícího se psa v různých podobách, jenž byl použit v Psím poslání (a bude rozvinut ještě letos v navazujícím pokračování). Zde je motiv “vracení se” použit trochu jinak a doslovněji, dává vzpomenout na klasiky žánru, jako je Lassie se vrací, jen v novodobých kulisách, jež mají velice nadprůměrnou vizuální stránku. Nemluvě o zdařilém výběru opravdu malebných lokací. Jen trochu zamrzí poněkud jednotvárný soundtrack, jenž sice funguje slušně, ale nenabízí mnoho zapamatovatelných motivů. Podtrženo sečteno, na Psí domov jděte do kina v případě, že toužíte vidět hezkou oddychovku o nehynoucím přátelství mezi psem a jeho pánem, zdolávajícím všechny myslitelné překážky. V takovém případě zklamáni nebudete… ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Psímu poslání se to ani v nejmenším nevyrovná. Psí poslání bylo originální, plné emocí a u každého rozloučení s pejskem jsem plakala. Tohle je něco odlišného, ale srovnávání se neubráním, jelikož je to od stejného autora/scénáristy a za mě byl tenhle film natočený a pojatý hůře než Psí poslání. Tohle je dělané jako dobrodružný film pro opravdu menší diváky, ožná aby je to naučilo víe si svého mazlíčka vážit a třeba doufat, že se vrátí, I když se vydá na takovou nebezpečnou cestu. Puma byla do očí bijící, jak byla vytvořená díky CGI, říkám si, že snad I dítě by to prokouklo. Za mě nic moc, opravdu jsem zklamaná, topkou pro mě zůstává a zůstane Psí poslání. Tohle byla nuda, bez pořádných emocí a příliš dětinské. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Lidé, kteří očekávali další film ve stylu Psího poslání museli být zklamaní. Ačkoliv podobnost tu je: Taky je zde dobře zachycená psí psychologie... Samotná cesta domů působí zajímavě, ovšem celkem i uvěřitelně. Nakonec proč ne? Postavy a celý příběh okolo jsou vyvedeny skvěle. Co by se naopak dalo vyčíst, je až přemíra digitálních efektů a občas i gest, která zvířata zkrátka nedělají. Ovšem osobně jsem to bral jako lehký přesah, který po Psím poslání představoval lehkou, nikoliv však nepříjemnou změnu... Vzhledem k nízkému hodnocení zde dávám plný počet. 5* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Psí domov není ani tak sequel Psího poslání jako spíš reimaginace Neuvěřitelné cesty, kterou jsem v dětství žral. Ve správných momentech mě jakožto vášnivého pejskaře film zvládl dojmout, nicméně celkově vzato jsem se často i začal nudit a druhá půlka (až na závěr) mě vůbec nebavila. Navíc to má naprosto odporné cgi v podstatě všech zvířat kromě hlavní Belly, a od Soňáků bych takovou ledabylost nečekal. Průměr, který nepejskaře zřejmě nezaujme už vůbec ničím..6/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Puma, která se ve filmu objeví, je vytvořena digitálně. (mar48)
  • Trailer na film byl široce kritizován, protože jasně ukazuje hlavní body celého filmu včetně konce. (ČSFD)
  • Bellu hraje pes jménem Shelby. Jde o křížence rotvajlera a její věk se odhaduje na tři roky. Přesně to ale nikdo nemůže říct, protože Shelby žila na jednom ze smetišť v americkém státě Tennessee. Odtud byla odchycena do útulku, kde si ji našli filmaři. Po dokončení filmu Shelby pomáhá postiženým a opuštěným lidem. (mar48)

Reklama

Reklama