Reklama

Reklama

Boj o moc - Série 1

(série)
USA, 2018, 9 h 53 min (Minutáž: 56–67 min)

Tvůrci:

Jesse Armstrong

Hrají:

Brian Cox, Jeremy Strong, Matthew Macfadyen, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Hiam Abbass, Natalie Gold, Mary Birdsong (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (27)

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Despotická hlava rodiny churavý a jeho 4 potomci rozehrávají hru o rodinnou firmu, boj o moc i pomstu. Musím se přiznat, že dlouho jsem měl s tímto seriálem problém, rodinné intrikaření příliš zajímavou podívanou dlouho nepřinášelo a vlastně jsem si ani nenašel jedinou postavu, které bych dokázal nějak fandit. Jenomže závěr 1.série byl opravdu dobrý a najednou si neumím představit, že bych nesledoval další osudy téhle pošahané rodiny, zvlášť když recenze na ČSFD slibují skvělou 2.řadu. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj zvláštny seriál. Už od úvodného sugestívneho hudobného motívu po nevšedný a veľmi vydarený casting. Neviem v ňom nájsť jediný nepoškvrnený charakter, ktorému by som bezvýhradne fandila (snáď okrem krásne naivného Grega :)) a napriek tomu ma osudy týchto "anti-hrdinov" zaujímajú. Musím sa naozaj hlboko skloniť pred excelentnými hereckými výkonmi, ktoré sú neskutočne civilné a pritom jedinečne vykresľujúce. Uvidím, či zmením názor po druhej sérii, ale prvá je výborná. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příkladný seroš pro všechny, kteří si myslí, že mít trochu víc miliónů, tak budou nejšťastnější na světě. Zde je názorně předvedeno jak prachy potažmo moc díky nim má devastující dopad na charaktery a vztahy v rodině. Je to chvílemi opravdu hnus a proto já celý svůj dospělý život říkám: "Pokud člověk neumí být šťastný bez peněz, tak peníze samy o sobě ho šťastným neudělají"... Za mě výživných 85% ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„TOHLE JE RODINNEJ BYZNIS. OVŠEM RODINA JE V PRDELI A TO UBLIŽUJE AKCIÍM…“ Dramatický, ukecaný drama o rodině, která je plná nesympatickejch lidí (možná by bylo lepší říct kreténů), kteří dělají to, co uměj nejlíp, takže sračky. V podstatě vopruz seriál. Idioti melou a melou a je to plný korporátních a rodinejch sraček. V půlce série naštěstí přejdou od keců i k činům, ale jestli pokračovat v další sérii nevím… kurva nevím…  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Tvůrce Jesse Armstrong původně zamýšlel natočit celovečerní film o rodině Ruperta Murdocha. Nakonec se nechal inspirovat i těmi ostatními, jako jsou Redstoneovi, Maxwellovi a Sulzbergerovi. 2.) Thx za titule “Václav Patera“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při sledování Succession máte pocit, jako kdyby za kamerou stál Paul Greengrass a dialogy mu psal Martin Scorsese s tím, že herci mohou improvizovat dle libosti. Těžkotonážní korporátní/rodinná krasojízda, proti které jsou Billions jen učesané a uhlazené pozlátko pro IT geeky. Tady je špína, bahno, zloba i skutečné intriky. Jednička zatím nekulminuje na bodu varu, ale dá se předpokládat, že další série budou. ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama