Reklama

Reklama

Boj o moc - Série 2

(série)
Trailer 1
USA, 2019, 10 h 5 min (Minutáž: 58–70 min)

Tvůrci:

Jesse Armstrong

Kamera:

Patrick Capone

Hrají:

Brian Cox, Matthew Macfadyen, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Hiam Abbass, Natalie Gold, Jeremy Strong, Dagmara Dominczyk (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rodina Royových – Logan Roy a jeho čtyři děti – řídí jeden z největších mediálních a zábavních konglomerátů na světě. Seriál Boj o moc sleduje jejich životy poté, co se stárnoucí otec rozhodne ze společnosti odstoupit a jeho potomci zvažují svou budoucnost. Druhá řada, která bezprostředně navazuje na dramatický konec první série, sleduje zoufalý boj Royových o převzetí kontroly nad jejich impériem. Zatímco budoucnost je stále nejistější, zničit by je nakonec mohla právě jejich temná minulost. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (30)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„ZA TŘI, ČTYŘI ROKY TADY ZBYDE JEN JEDNA RODINNÁ MEDIÁLNÍ FIRMA. A JÁ ŘÍKÁM, AŤ JE TO TA NAŠE! …“ Tak jako… jsem furt v klidu. Rodina se profiluje, ale je to neustále dokola – a já nevím, co jako mě nutí na to koukat? Asi se mně nechce uvěřit…Jako fakt nechce! Takže, něco mě na tom zaujalo a myslím, že na to (snad jednou) přijdu! Je to furt neuvěřitelná záplava keců a vlastně jsem zvědavej, jakým hnojem mě ještě překvapěj. Ovšem jedno tomu musím uznat – poslední díl týhle série byl kurva prdel! Fakt prdel! Ale jo, jdu dál…/// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jako letní sídlo rodiny Royových bylo vybráno panství Henryho Forda II. z roku 1960 v Hamptons. 2.) Součástí rozvodovýho výrovnání mezi Jerry Hallov a Rupertem Murdochem byl zákaz kontaktovat producenty „Succession“ s nápady na dějovou zápletku. 3.) Thx za titule „Václav Patera“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem opravdu hodně a popravdě musím říct, že rozjezd mi připadal ještě pomalejší, než u první série. Jenže pak přišel třetí díl a Boar on the floor, a od té chvíle už jsem byl nadšen celou dobu. Pátá epizoda je pro mě dost možná zatím tou nejlepší, prostě od začátku do konce absolutní nářez bez jediného slabého místa, ale závěr mě taktéž rozsekal a ten L to the OG rap byl tak nějak tím nejlepším, co jsem kdy viděl. Postavy i herce jsem si všechny absolutně zamiloval už v první sérii a má láska k nim i přes jejich nepopiratelné zmrdství pouze roste. Kendall je absolutně fascinující, Roman je mi překvapivě čím dál tím sympatičtější, Sarah Snoook jako Shiobhan totálně válí a je skvělý vidět ji tentokrát v úplně jiném světle, Loganovi je věnováno víc prostoru a jeho postava je prokreslenější, vztah mezi Tomem a Greggem je nadále jedním z nejpoutavějších prvků celého seriálu a přírustek Holly Hunter taky nesmírně potěšil. Takhle nadšen jsem byl ze seriálu naposledy asi u Twin Peaks. YOU CAN'T MAKE A TOMLETTE WITHOUT BREAKING FEW GREGGS. 10/10 ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád to tam je. I druhá série jede v tom crazy módu, kdy sice sledujeme korporátní hru o trůny, ale zároveň šíleně avantagrdní rodinku v čele s šíleným Romanem. Závěr fantastico, pěkně si mě tvůrci povodili, a chtěl bych taky zmínit jeden z nejlepších ost, na jaký se dá v seriálech natrefit. 9.5/10 ()

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V rodině Royových se evidentně dědí zmrdství z generace na generaci a je docela složité si k některé z postav najít sympatie. Na druhou stranu to ale nabízí příležitosti k rodinným střetům a překvapivým zápletkám, milovníci sarkastického humoru pak ocení hašteření mezi sourozenci bojujících o moc v rodinné firmě. Za mně 2.série o něco lepší, než ta první. ()

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelze jinak, musím s hodnocením nejvýš a zopakovat , co jsem psala u první řady: Dokonalá studie vztahů v magnátské rodině. Zápletky ,scénář, herci na špičkové úrovni, kamera je fenomenální, jeden okamžik zachycuje v několika záběrech, vystihne i nejmenší nuace atmosféry a neverbální výměny. Být bohatý je pekelný osud.... Je to zážitek, každá epizoda by vydala na celovečerák. ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama