Reklama

Reklama

Boj o moc - Série 3

(série)
Trailer 2
USA, 2021, 9 h 6 min (Minutáž: 58–66 min)

Tvůrci:

Jesse Armstrong

Hrají:

Brian Cox, Matthew Macfadyen, Sarah Snook, Kieran Culkin, Nicholas Braun, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Dasha Nekrasova, Jordan Lage, Alan Ruck (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Logan Roy, ktorého na konci druhej sezóny oklamal jeho vzdorovitý syn Kendall, sa na začiatku tretej sezóny ocitol v nebezpečnej situácii a snaží sa zabezpečiť rodinné, politické a finančné spojenectvo. Napätie narastá a hrozí, že neľútostný firemný boj sa zmení na rodinnú vojnu... (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (23)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka postrádá originalitu jedničky i dravost a tah na bránu dvojky. Prostředek třetí série působí trochu nekonzistentně až rozbředle a některé rodinné etudy nejsou příliš zajímavé a zábavné tak, jako obvyklá korporátní strkanice na šachovnici. Finále to sice opět hajpne na level 100 a Toskánsko, natož Lake Como jsou příjemným ozvláštněním, k převážně New Yorským kulisám ze železa a betonu, nicméně vrchol série byl prozatím někde jinde. Stále se však jedná o top produkční kvalitu a famózně vrstvený seriál s nekompromisním appealem nadřazenosti a moci bohatých. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mojich očiach tieto dialógy ešte predčili Breaking Bad. Je to neskutočne skvele napísané a tak uveriteľné po každej stránke ako nič, čo som doteraz videla. Herecky ide o totálnu exhibíciu, akoby sa herci predbiehali, kto to zahrá lepšie a ja sa fakt neviem rozhodnúť. V celej tej strašnej mizérii a blate osobných prehier, v ktorých sa všetci plácajú, ma dokonca presviedčajú, že stále sú to ľudia, ktorým na sebe v tom poslednom kútiku duše záleží. A nie je to umelé ani prehnané, je to dokonalé. A v neposlednom rade si maximálne vychutnávam hudbu. To je skrátka jeden veľký majsterštyk. ()

Reklama

makakus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třertí řada je vyvrcholením toho, co jsem napsal v recenzi k celému seriálu. A to nás ještě čeká řada čtvrtá... Každým dalším dílem je zde každá postava dál a dál prohlubována charakterově, každá naprosto jiná a až zvráceně úžasná. Navíc se přidává ještě více osobitého vtipu - co předvádí hlavně Greg, to je naprostý originál svébytného humoru. Nebo celý odlehčený díl o tom, jak neomylného "kmotra" Logana přepadně zdravotní záchvat nepříčetné bláznivosti - to tady ještě nebylo. Co je však opravdu geniální - teprve v posledním strhujícím díle si uvědomíte, že snad všechny psychologické konflikty postav v dílech předchozích neodvratně směřovaly k tomuto logickému a dokonalému finále. Pokud někdo hodnotí tuto řadu méně než "jedničkou s hvězdičkou", tak opravdu nechápu, co víc si může i náročný divák přát. Po této řadě nepochybně jeden z nejlepších seriálů vůbec. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyl bych tušil, že to půjde. Ještě o něco vylevlovat už tak neprůstřelnou druhou řadu. Cením jak Armstrong příjemně mění lokace (Itálie, Kenova oslava, Sarajevo,...) a jak tu absurditu jednotlivých linek balancuje přesně na té ideální hranici, z níž by přitom bylo tak snadný spadnout do namachrovaný parodie. Jeremy Strong tu vládne. Navzdory svojí výšce, o dvě hlavy nad ostatními. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak já tuhle rodinu nesnáším...Přesto nebo právě proto mě pořád drží pod krkem a nutí se dívat dál a dál a dál...Po každé sérii je mi špatně a děkuji bohu, že nemám ani vindru zato spoustu lásky a svou rodinu. Sorry jsem trochu patetická a emotivní, ale mě to vždycky citově sejme. Za mě odporných 95% ()

Galerie (109)

Reklama

Reklama