Reklama

Reklama

VOD (1)

Kráľovná zápasí so smrťou v púštnej oáze. Jej syn Prince sa vydáva na zúfalú cestu hľadať mýtický liek, ktorý by ju zachránil. Mladík sa čoskoro ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, keď ho prenasleduje Warlord (James Franco) so svojou zločineckou bandou na motocykloch. Prince sa zoznámi s atraktívnou androidkou Ash (Suki Waterhouseová), ktorá má vyššie ambície, než len poskytovať sex a iné služby miestnym bojovníkom. Bude sa môcť Prince spoľahnúť na svoju novú priateľku Ash, keď sa dostane do rúk démonickej ženy, známej ako Drug Lord (Milla Jovovichová)? (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (73)

majec4 

všechny recenze uživatele

Zmiesane pocity mam veru. Francove filmy celkom mozem, aj ked v poslednom obdobi s nim velmi nestiham. Toci toho nejako vela mam pocit. Tento kusok je ale celkom divocina, ktora balansuje medzi kultom a traposinou. Zo zaciatku mi par krat aj mraz presiel po chrbte. Tie vrazdy su cisty hnus. Brrr. Zaciatok vsak z filmu aj dost odkryje, hlavne z osobnosti Warlorda (Franco), takze dalsie "umrtia" az tak neprekvapia. Pacila sa mi kamera, ktora vtiahne do deja. Jovovich, Liu a Snoop Dogg su celkom osviezenim, aj ked hlavne Jovovich mi zo zaciatku liezla fest na nervy. Vela veci je tu velmi slabo poriesenych, ci uz motivacia postav, pripadne logika niektorych scen. Chceli to velmi zahrat na vystrednost, no pri tom sa kus stratili. Suki je ale celkom fajn a ocka jej sekli, neklamme si. Co este? Hlavna postava, mlady fagan, bol celkom v pohode, no viac menej dej neovplyvnoval. Takze si to asi budem musiet pozriet druhy krat, aby som sa rozhodol ci to pre mna bude kult, alebo len jeden z mnoha. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Nehodnotí se mi to lehce. To, že se James zbláznil, bych věděl i bez tohoto zjevného důkazu. Na filmu je toho dobře pramálo. Příběh je naprosto mimo a debilní. Střih a bojové scény nestojí za moc. Prostředí docela ujde, ale najdou se tady chybičky. Hudba je rozhodně dobře padnoucí. Největším lákadlem toho filmu jsou ale herci. To pan Franco naprosto vychytal. 1. Mladý Wahlberg využívá svou první počitatelnou roli naplno. Sympaťák, kterému celkem fandíte. Navíc, ta zdrogovaná scéna snad ani nemohla být nahraná. 2. Method Man se s Jamesem asi na The Deuce dost skamarádil, že vzal i takovouto nepodstatnou a nevýraznou roli. 3. Další posila z The Deuce Margarita Levijeva tady působí mnohem přitažlivěji než v seriálu. Dokonce byla tak přitažlivá, že přesvědčila robotku, aby se stala lesbičkou. 4. Pro mě nepochopitelný zjev Suki Waterhouse. Kdykoliv jí někde vidím, vyleze z toho mega divňárna. Ale robotku zvládla skvěle. 5. Pasák a bordelman Snoop Dog. Nikdo by to nezvládl lépe a jeho chvilka byla asi to nejvtipnější, co film nabídl. 6. Nestárnoucí Milla. Role v jaké jsem jí ještě neviděl. Feťačka, ale totální. Znovu se člověk zamyslí, jak moc hrané to bylo. Scéna, kdy jí Franco prostřelí hruď a ona se začne smát byla dokonalá. 7. Totálně mimo mé chápání je role Lucy Liu. Kolik musela dostat za to, že si lehne na smrtelnou postel a na konci filmu vstane? Kolik mohla mít minutáž? 1? 8. V neposlední řadě pán, který to vymyslel James Franco. Ať už je to jakákoli blbost, tak ho musíte milovat. Ten chlap dává do každé role maximum a je to zábava. Sečteno, podtrženo. Osm hereckých lákadel a tak málo muziky. Škoda. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Já nevim. Mě to připadalo, jako kdyby si Franco pozval pár kámošů a dali si filmovej maratón s Šílenym Maxem v hlavní roli. No a pak někoho napadlo, že by si mohli jen tak pro srandu něco natočit. Při pohledu na Millu Jovovich mi došlo, že se asi hodně šňupalo a podle toho to taky dopadlo. Škoda, že u toho trochu víc nehulili. Mohla to bejt aspoň sranda. 20% ()

PhillM. 

všechny recenze uživatele

"Ty to vážně chceš vidět? Vždyť to na ČSFD má jen 33%!" - "Hodnocení někdy lže. Snažím se jím neřídit." --- No... tentokrát hodnocení nelhalo. Ukazuje se totiž, že dneska stačí málo - když máte fichtla, drona a gimbal (který se zasekne jen někdy), můžete natočit zfušovanou postapo tragedii (z hlediska řemesla, nikoli žánru) s kdysi slavnými herečkami a Snoop Doggem. Talent, mozek ani scénář k tomu netřeba. Hm. To jsou věci! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, viděl jsem tady už hromady komerčního středoproudovýho filmovýho sajrajtu v červenejch číslech a takovouhle roztomile zhulenou ujetost posílá místní členstvo do černejch? Vox populi, vox bovum. Jestli nemáte rádi/pochopení pro nadsázku, tak si to snad radši ani nepouštějte. Tak dobrý jako novej Mad Max to sice zdaleka není, ale... Kdo máte v oblibě starý praštěný postapa z časů VHSek, neměli byste být zklamaní. Je v tom fantasmagorie, romantika, lyrika i epika, lesbismus, nechtěně (anebo chtěně?) komická přitroublost a naivita, něco násilí, hodně pěkná heterochromická roboblondska i hodně pěkný polopouštní exteriéry... Doporučují nejmíň čtyři z pěti milců oldschoolových béčkových bijáků. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama