Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

misterz 

všechny recenze uživatele

Ďalší seriál od Netflixu, ktorý príjemne prekvapil. Zaujímavé krimi pátranie po nezvestnej dcére, ktoré však so sebou prinesie aj odhalenie mnohých tajomstiev, na ktoré by zodpovední radšej zabudli. Do toho ako bonus aj jemný nádych rodinnej drámy. Od hercov som možno čakal trochu viac, hlavne chlapík v hlavnej úlohe sa mi zdal taký nemastný-neslaný, ale nebol to až taký problém. Vcelku slušný mini seriál, ktorý so sebou prinesie mnohé prekvapenia pri rozpletaní spletitých vzťahov a osudov jednej komunity. A do toho vyhráva príjemná úvodná znelka. Nadpriemer. 75/100 ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Jeden z povedenějších seriálů. Kromě rozpačitého začátku a zdlouhavého zakončení se na to dalo dívat s jen občasným přetáčením. Místy napínavé, ale převážně se to vleklo a k tomu ty flashbacky a několikráté opakování toho, co už bylo... Pomohl tomu Dexter, zbytek castingu byla dost mizerie. Zvlášť nechápu, proč mu jako partnerku vybrali takovou opotřebovanou policejní babičku. (36%) ()

Reklama

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Super miniséria od Netflixu, ktorá nesklamala. Musím povedať, že zvratov tam bolo dosť veľa a bolo veľmi napínavé sledovať ako sa to celé skončí. Koniec samotný bol pre mňa osobne veľké prekvapenie čiže za toto palec hore. Herecké obsadenie bolo fajn, hoci rodinka Jojo, Sia a manželka mi prišla skôr ako komédia a neviem, či sa to úplne hodilo do tohto seriálu. Inak fajn solídne 4* ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem Dextera nepovažoval za geniální seriál, měl 2 dobré řady jinak stál dost za prd a Michael C. Hall tam v jedné poloze autisticky přehrával, že to bylo nudné po pár dílech, daleko lepší byl v Odpočívej v pokoji btw. Ale tady byl uplně jiný a skvělý. Překvapil mne jeho britský akcent, na amíky jeden z nejlepších. V podstatě to bylo z podobného těsta jako Cizinec a jen o fous slabší, jestli vůbec. Hraje si to příjemně s postavami na pískovišti a vy jenom čekáte, kam to povede. Zase to má trestuhodně málo hodnocení na csfd na tak fajn jednohubku! Naprosto excelentní byl sidekick hlavního hrdiny Marc Warren a asi nejlepší byl Nigel Lindsay, kterého znáte jako dementního arabského teroristu z komedie 4 lvi, ten je opravdu skvělí kdekoliv se objeví. 8/10 ()

elimS 

všechny recenze uživatele

75% - komentář 20ti slovy: Takové "klasické""maloměšťácké" drama o hledání vraha mezi sousedy. Obstojná zápletka, každý je podezřelý a rozzuzlení zajimavé, ale né už tak šokující. +++ SPOILER 20ti slovy: Dcera "uteče", protože zjistí strašnou minulost své matky a jejich kamarádů...ale kamarádi zahlazují stopy přes mrtvoly...ikdyž má pomáhat a chránit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Písně použité při úvodních a závěrečných titulcích jsou „Glitter and Gold“ a „Fire“ od Barnse Courtneyho. (jezurka42)
  • The Guardian napísal: „To, čo sa v jednom bode zdalo, že by to mohol byť Broadchurch Netflixu – zmiznutie tínedžera, trápenie rodičov, vplyv na komunitu, policajné vyšetrovanie – sa čoskoro začne podobať Zúfalé manželky." (Arsenal83)
  • Britské noviny The Daily Telegraph a The Guardian označili Hallov anglický prízvuk za „zvláštny“ a zároveň metaforu celkových zvláštností seriálu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama