Reklama

Reklama

Recenze (34)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý, téměř čistě feminní klip, který se bohužel stal hojně napodobovaným (ouvej) evergreenem na youtube. Z hudebního hlediska je ovšem chyba soudit celé album podle této písně, ostatní písně jsou mnohem komplexnější a obsahově i hudebně sdílnější, na desce figuruje převážně klavír a bářin křehký hlas. Jak desce tak i tomuto klipu dávám ale povinně pět. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Slabší než Kráva, ale upřímně mi to přijde výstižné a pořád mě to docela bavilo, i když moc vtipné to není a koukat se na to dá jen tak, že odhalujete, kdo všechno tam vůbec hraje. Takže z toho důvodu poměrně chytrý tah, který přitáhne pozornost, což z toho dělá takovou Českou "Bad Blood." Nic moc písnička s jednoduchým klipem. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Perfektně si při pouštění tohoto klipu zlepším náladu a hrozně se těším na nějaké další klipy od Barbory Polákové. Chybělo mi tady v ČR něco podobně zábavně kreativního :-). Je pravda, že písnička perfektně vystihuje ženské drby a celkově ženský kolektiv. V práci to mám úplně na stejně brdo. Ale než z toho být špatná, tak si raději pustím tuto super písničku a hned je mi hej :-). ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Keď ho prvýkrát zdieľal kamoš na sociálnej sieti a neskôr kamoška, tak som nejak nechápal a dopredu som si myslel, že to bude hlúposť, no neskôr, keď som počul ten text a keď som videl, čo stvárala Issová, tak mi skoro obrazne povedaná podla sánka. Vtipné, hlavne veľmi vtipne zrežírované, facka všetkým čo majú predsudky, všetkým ohováračom a aj keď to svetový hit nie je, extra umelecké dielo tiež nie, tak mám pocit, že po dlhej dobe ma niečo z českej scény príjemne prekvapilo. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Znáte to, když pracujete v čistě ženském kolektivu? Já jo! A tenhle song to téměř vystihuje...jen si představte, že aktérkám je asi sto, vy jste nejmladší ( je vám asi o 70 míň ) a posloucháte velké pravdy o všech a o všem. Hmm, už vám přešel mráz po zádech? Tak si to vynásobte deseti a možná pochopíte. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama